Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gr8tjoey

aktív tag

válasz adams55 #2287 üzenetére

Ha hiper szuper telefon kell valakinek ilyen felszereltséggel, és minden rendben legyen a szervízzel, szoftverezettséggel, akkor nem kell sajnálni a készülékre 100-150 ezer Forintot. Mert ennyiért vannak az olyan telefonok, amit bekapcsolsz, megy minden, friss és gyors az android / szoftverezettség. Nem kell sajnálni a pénzt, nameg nem kell szájhúzással vélekedni a készülékről.

Nekem van egy LG Optimus G-m amit tavaly vettem nyár végén a fenti összeget megközelítő számért. Azért adták el 2 hónaposan 30 bukóval, mert hibás volt a kamerája (akkor nem vettem észre mikor vettem), de sebaj, garis. Leadtam, gariban cserélték a kamerát olyan 6-7-8 hét alatt. Már nem tudom mennyi idő volt, de pokol sokáig tartott. Először visszakaptam 2 hét múlva, de ugyanúgy szar volt, akkor visszaküldtem.
    Mikor kész lett, fura volt, hogy eláll az oldala. Összerakásnál odacsíptek egy vezetéket a hátlap, és az oldallap közé, ezért nem pattant össze, de ez nem zavarta a buzikámat, hogy összecsavarozza.
    Felhívtam a boltot, azt mondták semmi gond, csak vigyem vissza, és leadják megint. Akkor szétszedtem én, és összeraktam, persze a műanyagok már eldeformálódtak a szerelés miatt. Úgyis tokban van, nem látszik, hagytam az egészet.
    A telefonnak 2-3 ismert hibája van, az egyik az, hogy a 2G-3G váltások miatt egyszercsak leesik a hálózatról, és nem lehet felhívni. A kijelzőn nem látod a hibát, térerőt mutat, wifi van, minden jó, csak a gsm része hal meg. Amíg nem akarsz hívást indítani fel se tűnik - iszonyúan zavaró hiba, sose tudod, hogy még működik-e a zsebedben a telefon, vagy sem. Ki lehet védeni, hogy fix 2-3-4G-s hálót állítasz be. Egy másik hiba, hogy néha kihangosítva veszi fel a telefont.
    Nem telt el pár hónap önfeledt használat, jött a következő probléma, 10-20-30%-os töltöttségnél kikapcsolt a telefon, és nem lehetett bekapcsolni. Akku.
    Ez azért is csodás, mert ahhoz bontani kell a házat, csak úgy nem lehet akksit cserélni. Szervizben 4 hetet mondtak rá, inkább rendeltem a netről 4500 Ft-ért. Az első akksi amit küldtek teljesen halott volt, de addigra a gyári akksi olyan szinten fújódott fel, hogy már nem mertem visszarakni. A második akksi jó lett, de ezek ugye 2x3 hét alatt jöttek meg. A sok szétszedéstől mostmár elég viseltes az LG.

Ezt az egész regényt azért írtam le, mert annyira nem triviális, hogy 100 rongyért akkora nagy boldogságot is kapsz a drága teló mellé.
    Egyébként meg az iNEW az LG-vel összehasonlítva is nagyon jó készülék. A magam részéről pont nem érdekel mit mutat az akku %-ban, nyúzva is lazán kihúzza a napot, az utolsó 30%-ot alig lehet lemeríteni órák alatt se, a képe csodálatos, gyors, bitang jó fotókat csinál, és még szép is.

update: 4.1.2 van az LG-n, és nincs rá újabb. Ígérik a 4.4-et de még a fasorban sincs.

Új hozzászólás Aktív témák