- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozser53
csendes tag
A megbízható, pontos Plajos - tól kapok még friss txt fájlt?
Üdv: Tőzsér
-
tozser53
csendes tag
válasz
plajos #22189 üzenetére
Szia!
1.Én is elolvastam a pdf útmutatót. "Szupertraffipax bemondása :" nekem úgy sikerült, hogy a speedcam.zip -- plugin.ini fájlban javítottam az új szövegre. Működik!
Kérdésem: Ha a sys.txt-ben javítok, akkor a plugin.ini -ben ki kell törölnöm ugyanazt a kategóriát?
2.Mivel úgyis kevés (talán csak 4 db) a tilos jelzésen áthajtást rögzítő kamera van, beraktam a helyükre a közlekedési lámpákat (forrás: Open Street Map) egy nagyszerű srác javasolta az ID számok cseréjét. Az ikon stimmel, csak a hozzáillő hangot nem tudom a fenti módszerrel kicserélni. Tudsz ebben segíteni?
3. A magyar "Közlekedési lámpák" listája txt. fájlban itt: " https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html" , de ha igény van rá felrakhatom az osztrák és a román listát is. -
tozser53
csendes tag
Ha valakit érdekel: 2016-os közlekedési lámpák listája. Szerintem még 99%-ban megegyezik a mai helyzettel. A hozzáférés helye Open Street Map. https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html Itt megtaláljátok!
-
tozser53
csendes tag
Hát megfogtál. A verzió adatai: IGO NextGen Pack v. 11.04.2019 skin by Pongo.. Ezt olvastam ki a gépemből. Honnan vettem a Pal-t, gőzöm nincs. Korábban valóban volt egy pal appom, lehet, hogy keverem. Ettől függetlenül nem társaloghatok a topikon? Szerintem Te is látod a múltamat, csak sajna volt egy szünet (egészségem romlása miatt) a beszélgetésünkben. Most akkor kitúrtok, vagy maradhatok?
-
tozser53
csendes tag
válasz
DessertFox #22190 üzenetére
Bocs, hogy ilyen későn köszönöm meg. Egy "idegen" fórumon vitatkoztam. Nem érte meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest