- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozser53
csendes tag
A megbízható, pontos Plajos - tól kapok még friss txt fájlt?
Üdv: Tőzsér
-
tozser53
csendes tag
válasz plajos #22189 üzenetére
Szia!
1.Én is elolvastam a pdf útmutatót. "Szupertraffipax bemondása :" nekem úgy sikerült, hogy a speedcam.zip -- plugin.ini fájlban javítottam az új szövegre. Működik!
Kérdésem: Ha a sys.txt-ben javítok, akkor a plugin.ini -ben ki kell törölnöm ugyanazt a kategóriát?
2.Mivel úgyis kevés (talán csak 4 db) a tilos jelzésen áthajtást rögzítő kamera van, beraktam a helyükre a közlekedési lámpákat (forrás: Open Street Map) egy nagyszerű srác javasolta az ID számok cseréjét. Az ikon stimmel, csak a hozzáillő hangot nem tudom a fenti módszerrel kicserélni. Tudsz ebben segíteni?
3. A magyar "Közlekedési lámpák" listája txt. fájlban itt: " https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html" , de ha igény van rá felrakhatom az osztrák és a román listát is.[ Szerkesztve ]
-
tozser53
csendes tag
Ha valakit érdekel: 2016-os közlekedési lámpák listája. Szerintem még 99%-ban megegyezik a mai helyzettel. A hozzáférés helye Open Street Map. https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html Itt megtaláljátok!
-
tozser53
csendes tag
Hát megfogtál. A verzió adatai: IGO NextGen Pack v. 11.04.2019 skin by Pongo.. Ezt olvastam ki a gépemből. Honnan vettem a Pal-t, gőzöm nincs. Korábban valóban volt egy pal appom, lehet, hogy keverem. Ettől függetlenül nem társaloghatok a topikon? Szerintem Te is látod a múltamat, csak sajna volt egy szünet (egészségem romlása miatt) a beszélgetésünkben. Most akkor kitúrtok, vagy maradhatok?
-
tozser53
csendes tag
válasz DessertFox #22190 üzenetére
Bocs, hogy ilyen későn köszönöm meg. Egy "idegen" fórumon vitatkoztam. Nem érte meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest