- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
"Hazug ember bűntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az, hogy ő sem hisz senkinek." George Bernhard Shaw
-
olbaidhun
őstag
"Tudni az igazat, látni az igazat és elmondani az igazat, ez mind más tapasztalat." Matthew McConaughey
-
olbaidhun
őstag
"Az a baj veletek, hogy ti azt gondoljátok, az életben problémák vannak, és megoldásokat kell találni. Valójában az életben tragédiák vannak, és irgalomra van szükség." Pilinszky János
-
olbaidhun
őstag
"Ne akarj mindent megszerezni! Ne akarj tökéletes lenni! Te egyszerűen csak élj a világba, hadd jöjjön, aminek jönnie kell!" Harcosok klubja c. film
-
Proco
csendes tag
Vannak helyzetek, amikor semmi hasznosat nem lehet mondani. Semmi mást nem tehetsz, csak hallgatod, ahogy felszakadnak a másikból a dolgok. És reméled, hogy ettől megkönnyebbül valamennyire.
Richard Morgan -
olbaidhun
őstag
"Ha önmagamhoz képest túl nagy feladat amit el kell végeznem, szorongok. Ha túl kevés, akkor unatkozom. A flow a szorongás és az unalom közti keskeny ösvény, melyen még nem szorongok és már nem unatkozom. Ez a boldogság." Feldmár András
-
olbaidhun
őstag
"Nem töröm át a falat a fejemmel, ha nem bírom, de nem kötök békét vele, csak mert fal, és mert nincs elég erőm. Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij
-
olbaidhun
őstag
"Míg tudatossá nem teszed, a tudattalan fogja irányítani az életed, és Te sorsnak hívod majd." Carl Gustav Jung
-
JustFulgur
friss újonc
"Tojd le! Nem érdemes minden apróságon felhúzni magunkat, amit az élet produkál, az csak elvesztegetett idő, könnyedén kell megélni az életet, az ajándékot melyet Istentől kaptunk."
Carlo Pedersoli (Bud Spencer) -
olbaidhun
őstag
"Mit bánom én, hogy érdemes,
vagy céltalan a dolgom?
Patak vagyok: kérdjem-e, hogy
habomat hova hordom?
Harcolok: nem tudom, kiért
és nem tudom, ki ellen.
Nem kell ismernem célomat,
mert célom ismer engem."
Weöres Sándor: A célról -
GSP
aktív tag
“Imádom a reggeli napalm illatát!”
-
olbaidhun
őstag
"Egyszer rájössz majd, hogy a szenvedésed és pokoljárásod emléke a legnagyobb kincsed! Ha valaki kitörölné az agyadból, életed értelmétől fosztana meg." Müller Péter
-
olbaidhun
őstag
"Az embernek az egója egy kis barométer lesz, amin mérni tudja,
saját hamisságát." Puzsi Beszélgetés Müller Péterrel 35:56 -
olbaidhun
őstag
"kiszúrtam, hogy minél inkább dühbe gurulok, annál inkább
igaza van (...) ott mérem le, hogy fölmegy a vérnyomásom, akkor nagyon" Beszélgetés Müller Péterrel 35:48 -
olbaidhun
őstag
"Nem veszélytelen önmagaddal őszinte belső viszonyba kerülni." Beszélgetés Müller Péterrel 51:09
-
olbaidhun
őstag
"A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a halál."
Beszélgetés Müller Péterrel 1:22:05 -
olbaidhun
őstag
(...) varázslatosnak és csodálatosnak tűnnek. Nem kell a Grand Canyon-ban lennem, hogy értékeljem a világ működését, láthatom a fürdőszobámban a fényvisszaverődésen. John Carmack
-
olbaidhun
őstag
"Nem tudom, hogy ez az egész itt micsoda, de azt tudom, hogy az a dolgunk, hogy valahogy átsegítsük egymást rajta." Kurt Vonnegut
-
olbaidhun
őstag
"Magamat pedig akkor tudom igazán szeretni, ha nem önmagamért élek. Az én életem leggyönyörűségesebb része, amikor adok" Beszélgetés Müller Péterrel 1:25:16
-
olbaidhun
őstag
"Könnyű fizikai munka: Ólomlapátolás"
-
olbaidhun
őstag
"Zuhanó repülőn nincs ateista."
-
olbaidhun
őstag
"A nőknek általában igazuk van az anyáknak mindig."
-
forten
aktív tag
"Mohamed azt mondja: hódolj! Jézus azt mondja: válassz!"
Jézus Krisztus
-
forten
aktív tag
"Az, hogy Afrikában mekkora a szegénység, és Afrika merre tart, az nem annyira Afrikában dől el, hanem inkább Nyugat-Európában és Észak-Amerikában."
Baló György
-
forten
aktív tag
"Mindenki előtt ott áll a lehetőség, hogy kiteljesedjen a világában, és ne adja fel azt, amiben hisz."
Csernus Imre
-
olbaidhun
őstag
"Rengetegen tudjátok, hogy mi lenne a megoldás kulcsa, mégsem tesztek semmit sem." Csernus
-
forten
aktív tag
"Élj bátor emberként, és ha a szerencse ellened van, bátran nézhetsz szembe a csapásaival."
Marcus Tullius Cicero
-
forten
aktív tag
"Reggel ültetett fa estére még nem vet árnyékot"
kínai bölcsesség
-
forten
aktív tag
"Ne az utolsó filléreidet és főleg ne az utolsó perceidet próbáld beosztani!"
Moldova György
-
olbaidhun
őstag
"Egy napon mind meghalunk. - Ez igaz. A többi napon viszont nem.." Snoopy
-
forten
aktív tag
"Van úgy, hogy mindenünk megvan a világon, és még sincs nálunk magányosabb ember - ez a magány legbizarrabb formája."
Freddie Mercury
-
forten
aktív tag
Az otthon ott van, ahová hazatér a szíved.
Emily Murdoch -
forten
aktív tag
"Vásárolj egy kutyust, és a pénzedért feltétel nélküli szeretetet kapsz."
Joseph Rudyard Kipling
-
olbaidhun
őstag
"Tisztán" közgazdaságilag a legjövedelmezőbb üzleti modell nyilván a rabszolgatartás. Robi
-
olbaidhun
őstag
"A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek."
-
olbaidhun
őstag
"ami Nektek semmit sem ér az nekem mindent megér, és ami Nektek mindent megér az nekem semmit sem ér"
-
olbaidhun
őstag
"Az igazi erő a gyengeség elismerése."
-
olbaidhun
őstag
"Abban a pillanatban, hogy semmire sem vágysz, létre jön a torzítatlan figyelem. A jelenlét."
-
没办法
Mint szólás, kábé azt jelenti, hogy nem megy, nincs mit tenni, ezen nem tudsz változtatni. (Tehát nyugodj bele, fogadd el így!)
Random kínai.
Elkezdett jobban érdekelni Kína, és az elmúlt 2 napban megnéztem vagy 25 videót az országról; ha valakit még esetleg érdekel a téma, szerintem velük kezdje.
-
olbaidhun
őstag
"A világ egy olyan piac, aminek a kapujára az van írva, hogy minden amit nem akarsz, a tiéd." Weöres Sándor
-
Proco
csendes tag
"Miért, - miért?"... Az örökös "miért"
Szó, gondolatközhely, mely kérdve kérd.
Veszkődik, mint a sajtkukac a sajtba',
Erőlködik, hogy kikaparja
A lét értelmét...
Istenadta férge!
E bolygó sajtnak kőkemény a kérge,
S a lét értelme, a megfoghatatlan,
A szellembénító kérgen kivül van,
Ezt át nem rágod.../Bárd Miklós
A sajtkukac/ -
olbaidhun
őstag
"A Dínók NEM kávéztak... és kihaltak... CSAK mondom!" lol
-
olbaidhun
őstag
"A képesség nem garancia az eredményességre!"
-
olbaidhun
őstag
"Vess el egy gondolatot és szót aratsz. Vess el egy szót és tettet aratsz.
Vess el egy tettet és szokást aratsz. Vess el egy jellemet és sorsot aratsz." közmondás -
olbaidhun
őstag
"Amiről tudok, az fáj. Sokszor nagyon. Amiről nem tudok, az nem fáj. Csakhogy amiről nem tudok, az megöl. Nem feltétlenül, de potenciálisan minden pillanatban. Ezért mindig jobb tudni, mint nem tudni." Puzsi, 10 legsötétebb tabu
-
olbaidhun
őstag
"időben vagyunk, hogy 2018-ban eljutottunk oda, hogy majd lesz... Nem kell ezt elsietni, az sem biztos, hogy lesz az internetből valami"
-
olbaidhun
őstag
"frusztrált, kulturális rabságban tartott, érzelmileg és lelkileg fogyatékos tömegember a kétségbeesetten üldözött boldogság reményétől hajtva maga az ideális fogyasztó, s egy személyben a gépsor vagy monitorsor mögött költekezésének forrását nap mint nap megtermelő tökéletes profitgyártó biorobot." Puzsér Róbert
-
olbaidhun
őstag
"Semmiben nem értek veled egyet, de az életemet adnám azért, hogy elmondhasd a véleményed." Voltaire
-
olbaidhun
őstag
"Az ki tud akasztani. Igen. Amikor kikönyököl a fenevad az emberek arcán." Puzsér
-
olbaidhun
őstag
"Amit tanítok, az nem az enyém, hanem azé, aki küldött engem" Jézus: Aranyszabályról
-
olbaidhun
őstag
"Én nem vassal ütöm a kőbe a parancsolatot, hanem szent szellemmel a szívbe" Jézus: Lelki ismertről
-
olbaidhun
őstag
"Egy üzemszerűen működő repülőgép tele van ateistákkal. De a zuhanó gépen nincs egy sem." Graffiti
-
olbaidhun
őstag
"Amit magunkban véghez viszünk, megváltoztatja a külső valóságot." Plutarkhosz
-
olbaidhun
őstag
"De csak egy idegen volt, akit idevetett az élet... Csak az álmai voltak, de az álmokat nem lehet megenni. Ezt mondogatta édesapám." Csendes Nóra - Zápor utca c. könyv
-
olbaidhun
őstag
"Talán nem pusztítom el úgy is az ellenségeimet, ha a barátaimmá teszem őket?" Abraham Lincoln
-
olbaidhun
őstag
"Egy gyorsan változó világban az egyetlen stratégia, ami biztosan sikertelen, az, ha soha nem kockáztatsz." Mark Zuckerberg
-
olbaidhun
őstag
"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít." Winston Churchill
-
forten
aktív tag
"A nemes ember szerény a szavaiban, de tettei nagyobbak a szavainál."
Konficiusz
-
forten
aktív tag
"
Mikor elengedem, aki vagyok, azzá válok, ami lehetnék."Lao-ce
-
forten
aktív tag
"Önmagunk megtalálásának a legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában."
Mahatma Gandhi
-
forten
aktív tag
"
Az erő nem testi képességből fakad. Forrása a rendíthetetlen akarat."Mahatma Gandhi
-
olbaidhun
őstag
"Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra." Charles Darwin
-
olbaidhun
őstag
„A hazug ember büntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az, hogy ő sem tud hinni senkinek.” George Bernard Shaw
-
forten
aktív tag
"Az igaz szavak nem kellemesek. A kellemes szavak nem igazak."
Leo-ce
-
forten
aktív tag
"
A tudó nem beszél,
a nem-tudó beszél."Lao-ce
-
forten
aktív tag
"A múló időt ne úgy fogjuk fel, mint ami koptat és elveszejt, ne egy marék homokot lássunk benne, hanem valamit, amiben kiteljesedünk!"
Antoine de Saint-Exupéry
-
forten
aktív tag
"Boldogságunk vagy boldogtalanságunk sokkal inkább függ attól, hogy mi van bennünk, mint attól, hogy mi van körülöttünk."
Kosztolányi Dezső
-
forten
aktív tag
"Élni csak szerelmes lélekkel lehet, különben kihűl a lelked, s rideg lesz körülötted a világ."
Müller Péter
-
forten
aktív tag
"Annakokáért, miképen egy ember által jött be a világra a bűn és a bűn által a halál, és akképen a halál minden emberre elhatott, mivelhogy mindenek vétkeztek"
/Rómaiaknak írt levél 5,12/
-
forten
aktív tag
"A tett, s nem a tett következménye számít. Mindig helyesen kell cselekedned. Talán nem tőled függ, s talán nem is a te idődben lesz a tettnek következménye, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell helyesen cselekedned. Sosem tudhatod, hogy a tetteidnek mi lesz az eredménye. De ha nem teszel semmit, nem lesz eredmény sem."
Mahatma Gandhi
-
forten
aktív tag
"A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot."
Nelson Mandela
-
olbaidhun
őstag
"Igazi barátod az, aki a hátad mögött is csak jót mond rólad." Sam Ewing
-
forten
aktív tag
"Az élet maga az üreshalmaz-axióma. Nulláról kezdődik és nullává lesz. Tudjuk, hogy mindkét állapot létezik, de egyik állapot létezésének sem kerülünk tudatába tapasztalati úton."
Hanya Yanagihara
-
forten
aktív tag
"Egy napon elhagyod ezt a világot,
szóval élj olyan életet, amire emlékezni fogsz."Avicii
-
forten
aktív tag
"Azt mondom azért néktek: Minden bűn és káromlás megbocsáttatik az embereknek; de a Lélek káromlása nem bocsáttatik meg az embereknek. "
/Máté evangéliuma 12,31/
-
forten
aktív tag
"Az igazság felmagasztalja a nemzetet; a bűn pedig gyalázatára van a népeknek. "
/Példabeszédek könyve 14,34/
-
forten
aktív tag
"Hiszen, ha jól cselekszel, emelt fővel járhatsz; ha pedig nem jól cselekszel, a bűn az ajtó előtt leselkedik, és reád van vágyódása; de te uralkodjál rajta."
/Teremtés könyve 4,7/
-
forten
aktív tag
"A birtokvágy a szeretet mérge."
-
forten
aktív tag
" Aki nem él meg nagy mélységeket, illetve magasságokat, az sok esetben előítéletes lesz. Azt kell hogy mondjam, látszik, hogy az emberek az élet megúszásával egyre radikálisabbak lesznek."
Jakupcsek Gabriella
-
forten
aktív tag
"Hinnünk kell abban, hogy az emberi faj egyetlen vidám család, amely együtt dolgozik és együtt vigad, miközben eléri a lehetetlent."
Chris Brasher
-
forten
aktív tag
"Minden emberi gondolat hiedelemnek tekinthető. Csak a természettudománynak van meg az eszközkészlete arra, hogy e gondolatokat szembesítse a valósággal, és kiderítse, a hiedelem mögött tények húzódnak-e meg vagy csak alaptalan feltételezés."
Csányi Vilmos
-
forten
aktív tag
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."
Elbert Hubbard
-
olbaidhun
őstag
„Az őszinteség és a tisztesség drága ajándék, ne várd olcsó embertől!”
-
olbaidhun
őstag
"A nagy emberek eszmékről beszélnek, az átlagos emberek dolgokról, a kis emberek pedig más emberekről." Eleanor Roosevelt
-
olbaidhun
őstag
"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem jössz ki belőle élve."
-
olbaidhun
őstag
"Hallgass meg mindenkit, de ne hallgass mindenkire!"
-
olbaidhun
őstag
"Mr. Z. megosztaná velünk, melyik hotelben szállt meg előző éjjel és kikkel beszélgetett ezen a héten?" Dick Durbin
-
olbaidhun
őstag
"A PayPalért 180 millió dollárt kaptam. Ebből 100-at betettem a Space X-be, 70-et a Teslába, 10-et a Solar Citybe. Kölcsön kellett kérnem albérletre." Elon Musk
-
olbaidhun
őstag
"Az optimista két garassal a zsebében is úr. A pesszimista tele páncélszekrénnyel is senki." - André Kostolany
-
olbaidhun
őstag
"Néhány ember sosem őrül meg. Milyen szörnyű élet lehet." Charles Bukowski
-
olbaidhun
őstag
"..szocializmus idején az a mondás járta, hogy az értelmiség előtt két út áll, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan. Az 1990-es évektől kiderült, hogy az egész magyar társadalom előtt csak ez a két út áll." Lackfi János
-
olbaidhun
őstag
"Találd meg, amit szeretsz, és hagyd, hogy megöljön." Charles Bukowski
-
olbaidhun
őstag
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam." Isaac Newton Isaac Newton
-
olbaidhun
őstag
"Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam olyannal, akinek nincs lába." perzsa közmondás
-
olbaidhun
őstag
"Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést." Albert Einstein
-
olbaidhun
őstag
"Még az eleve elrendeltetés hívei is, akik azt állítják, hogy semmit sem tehetünk ellene, szétnéznek, mielőtt átmennek az úttesten." Stephen Hawking
-
olbaidhun
őstag
"..bár sorsunk alakulásában szerepet játszik a véletlen, a siker egyik fontos összetevője a mi kezünkben van: a dobások száma.." Leonard Mlodinow
-
olbaidhun
őstag
"A csendes embereknek vannak a leghangosabb gondolataik." Stephen Hawking
-
olbaidhun
őstag
"Minden értelmes ember önfejűnek tűnik időnként." Stephen Hawking
-
forten
aktív tag
"Az akadályok legyőzésében mutatott állhatatosság a siker legalább olyan fontos összetevője, mint a tehetség."
Leonard Mlodinov
-
forten
aktív tag
"Tudásunk egy csepp. Amit nem tudunk, az egy egész óceán."
Isaac Newton
-
forten
aktív tag
"Azt, hogy ki mennyit ér önmagának és másoknak, szerintem nem az elvégzett munkái, az eredményei határozzák meg."
Presser Gábor
-
olbaidhun
őstag
"Bármennyire is rémisztő és fájdalmas, a valóság az egyetlen hely, ahol igazi boldogságra találhatunk." Ready Player One
-
olbaidhun
őstag
"A tévedés is fontos. A csalódás is fontos. A kiábrándulás is. A találkozás is fontos, de az elválás is. Fontos a boldogság és a boldogtalanság. A közöny és a szenvedély is fontos. Az árulás is és a bűnbánat is. Fontos az egyedüllét gyötrelme és a kapcsolatok elviselhetetlensége. Az elhagyás és a visszatérés. Fontos a hűség és, sajnos, a hűtlenség is kihagyhatatlanul fontos. Mindent meg kell tapasztalnunk, rosszat és jót. Mindent át kell élnünk. Csak akkor lehetünk valóban egymáséi, ha már minden álruhát, gátlást, önzést, félelmet, csalódást, szenvedélyt, hazugságot levetettünk magunkról." Müller Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged