- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Resident Evil 1-2-3, Silent hill 1-2-3 még a 4 is picit bár az már nem annyira vészes. Ezekt este sütétben, rendes hangerővel kell játszani, úgy teljes a para hatás

-
fekeandras
őstag
Dark Messiah of Might and Magic pókos pályáitól rendesen kirázott a hideg mert undorodom a pókoktól.
A horror játékokat végig szoktam röhögni...

-
Fáraó
őstag
Számomra a legiesztőbb az volt, amikor a F.E.A.R.-ben nyugisan mentem a folyosón, kitört az ablak, a szalagfüggöny lengedezett és az a láthatatlan izé elpucolt.
Legtartósabb streszt viszont az AvP2 Marine szerepében eltöltött idő adta.
Legidegesítőbb a PoP T2T kamerakezelése volt pl. az ikerek ellen, de a mostani PoP (2008) kamerakezelése és irányítása csata alatt sem semmi: mikor hirtelen pirosat meg zöldet kell nyomni 0,4525436 mp alatt -> vasaljon estig aki átültette ezt PC-re. -
(Darkwood)
őstag
AVP1! A Marine volt a legdurvább!
-
D4v3
őstag
Bioshockban volt két rész is (bár a másodiknál már számítottam rá), amikor először egy rendelő szerűségben fel lehetett venni egy upgradet egy asztalról. Amikor felvetted, akkor a falon szembe megjelent egy árnyék és mögéd került egy mutáns. A másik amikor egy félig vízzel tele pincében össze-vissza voltak a földön bábuk illetve középen egy székre ültetve is volt egy. A szoba végében pedig ott állt egy weapon upgrade gép. Aztán ahogy az várható is volt, miután hozzáértél, mögötted a székből feléledt a bábu és neked is esett egyből

-
HaaS
addikt
Clive Barker's Undying, csatlakozom.Arra a folyosóra nagyon jól emlékszem... bal oldalt voltak az ablakok, jobbra meg ajtók... kábé 5 percbe telt, mire állandóan jobbra-balra nézegetve elmásztam a folyosó végén lévő ajtóhoz
.
Hogy röhögtem már... talán a legeseménytelenebb része volt a játéknak, de akkor fostam a legjobban... aztán mikor a folyosó végén megpróbáltam kinyitni az ajtót, ott már tényleg szakadtam a röhögéstől... -
válasz
anonameuser
üzenetére
Undying.
Ott pisilt be az ember legelőszőr, mikor bement egy folyosóra, mely kitört ablakain befúvó szél lengette a függönyöket. Majd hirtelen kialudt a villanyt, és jöttek a sikolyok meg hörgések mindenfelől...
-
anonameuser
csendes tag
Gondoltam nyitok egy új témát, hátha még ilyen nem volt.
Nektek melyik volt a legdurvább játék, amitől szabályosan paráztatok?
A Doom 3 jött be nekem ebből a szempontból, a vége felé levettem a fülhallgatót, mert folyton megijedtem, megviselte a szívemet.
Azonban a pálmát a suffering vitte.Itt is a játék 3/4-énél, már kirázott a hideg, libabőrös lettem és folyt a könnyem néha amikor játszottam.
Várom az élményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Clive Barker's Undying, csatlakozom.
.