- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
AntiTalent
csendes tag
Sziasztok,
lehet, hogy a topicindító és Retekegér hozzászólásához is segítség, amit írok:
hasonlóan jártam én is, legalábbis a villogó kurzorral és a tovább-nem-lépéssel.
A gond egy bizonyos supervisor password volt, ami az ibm notik egy biztonsági funkciója. Ha aktivizálva van, akkor bármilyen hardware-cserénél be kell írni és csak utána hajlandó elindulni a rendszer. A csere elég tág fogalom, nekem pl. akkor jött elő, amikor kifogyott az alaplapi gombelem és néztem, hogy mi van, miért nem indul újra...
A neten körbenézve van rá megoldás, nézzétek meg itt, összedobtam róla egy doksit. Vigyázat, 30mb a doc fájl
[link]
Egyébként még az én gépem sem javult meg, úgyhogy várom a jelentkezőket, akik tudnának segíteni áramkört barkácsolni, ami kiolvasná a biztonsági chipből a kódot. (leírásban benne a howto).
Köszi!
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest