Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz scarbantia #66650 üzenetére
A greennek is lehet orvosolni a fejparkoltatását, hogy nagyobb inaktivitás után pihenjen. Rendszer alá WD Black, Red.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
Tim82: ezúton is köszönöm a segítséget, végülis letettem a voksomat egy X270-es mellett.
Nagyon pöpec gépezet, imádom.
(MB Pro után vissza akartam térni Windowsos vonalra, mert nem tudtam a rendszert megszokni)Ma megnéztem egy 3rd gen X1 Carbont is, és elképedtem, hogy hogy a francba lehet a
Thinkpad jelző rajta. Kb. 30másodpercet volt a kezemben, és csak pislogtam, hogy mi mindent feláldoztak a minőség oltárán.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Bár nem szedtem még szét fedlapot, de nekem úgy tűnik, hogy a kijelzőburkolatban barmolt szét valamit az elfáradt zsanér, mert az általad mutatott kis pöcök nem a zsanér része [link]
Ehh, ez sima, nem S zsanér.[kép] Bár ebben sincs szerintem olyan kis biszb.sz.
Az az LCD házból fedlapból törhetett ki.Szerintem ez tört le, de nem hiszem hogy ez komolyabb problémát jelentene ha kicseréled a zsanért. Annak a [kábel] elvezetésében van szerepe, megoldható a művelet nélküle is, bár vissza ne ragaszd, nehogy megint letörjön és galibát okozzon. Inkább kétoldalúval, vagy valami más kíméletes ragasztóval kell a helyére parancsolni a kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Urak.
Hozzászoktam ahhoz a Dellemnél, hogy automatikusan ment a bill.világítás, nem kellett ki-be kapcsolgatnom.
Most az X270-nél minden egyes fedél fel-le hajtásnál aktiválni kell. Nem azzal a fél másodperces mozdulattal van a baj, hanem azzal, hogy elfeledkezem róla, és általában már csak akkor jut eszembe, amikor már kifolyt a szemem az erőlködéstől. Van erre valami megoldás?MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
Sziasztok! T400 és R400 palmrest szerintetek megegyezik egymással, csereszabatosak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest