- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
Hát, mindkettőtök diagnózisa elég hervasztó.
Az alaplaphiba kiszűrhető -gondolom- azzal, ha akksi nélkül, csak tápról használom.
Ha úgyis offol, akkor kuka.
Tegnap még 2 órán keresztül zümmögött a gép. 50%-ról indultam. Kb 1,5 óra Aranyélet, plusz némi böngészés.
3%-on bealudt. Kb 2 órát tölthettem 90 wattal, ma újra próbálkozom. -
p5quser
tag
válasz
Chaser #98863 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezek szerint 2 év lenne a szavatossága? Frankó. Azért gyanakodtam volna valami komolyabbra, mert az akku ugyanúgy kiszolgálja azt a 3-4 órát amit az elejétől fogva produkál. Csak beiktat egy sztrájkot, mikor úgy tartja kedve. Van hogy 30%-nál, van hogy 70-nél. Még csak menteni sincs lehetőségem. Bár inkább médiás notinak van használva. Akkor indítom a filmet és meglátjuk.
Mégegyszer köszönöm! -
p5quser
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne egy x201-sel, hogy csináltam egy akku resetet és azóta random kikapcsol a gép. Az akku 9 cellás, 2015 októberi, utángyártott Sanyo, 2016 áprilisában lett először beüzemelve.
Legalábbis a power manager szerint. 149 ciklust és jó kondíciót ír róla. A reset óta egy merítési ciklus alatt egyszer kikapcsol használat közben, ha altatom, szinte mindig. A reset előtt semmi nyűgje nem volt.
A reset a power manager szerint zajlott, Win10 alatt. Természetesen az eseménynaplóban semmi hiba. Ha ez számít. Vajon az akksi purcant bele a resetbe, vagy az alaplap? No meg hogyan tovább?
Előre is köszönöm! -
p5quser
tag
válasz
Pistiboy88 #96613 üzenetére
Üdv!
Engem is meglepett ezzel a w10 1803-as frissítése, ugyan x201-en. A HD Graphics driverét rolllbackeltem és megoldódott. Valószínűleg Nálad is ez lesz a megoldás.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest