Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz GIJoe #82642 üzenetére

Aha, nézegettem winyókat is. Meg sshd-ket. Bőség zavara van most, hogy háromféle helyre is lehet pakolni :)

Most egy samsung pm810 (oem 470) van benne a winyó helyén. Alapból 9.5-ös, de a műanyag tetőt levéve pont jó méretű. Funkciója nincsen, hűtésben nem vesz részt. Mint ezen a képen: [link]

Ha jól tudom, akkor a sata caddy-be nem muszáj slim winyót használni, ha jól értettem, oda befér a 9.5ös, nem csak a 7es. Msatát annyóból néztem, hogy a hardveraprón sok olyan hirdetés van fenn. Ha nem lesz jobb öteltem egyelőre, akkor a 320ast teszem a caddybe. Csak a régi rendszeremet is megtartottam és arra tettem át, míg ki nem válogatom a menteni valókat róla :)

Egyébként próbaképp win10-et raktam fel a 7 pro helyére. A lenovo utilok egy része elég buta ezen még. Bios frissítettem, láttam a changelogban, hogy a legfrisebb pont win10 kompatibilitást javít. Baj nincs vele, kár hogy az akku töltést nem lehet értelmesen beállítani rajta. A 7-tel lehet jobb lenne, csak előbb utóbb a munkában is kénytelen leszek átállni rá, szoktatásból tolom, hogy megismerjem a hülyeségeit.

(#82657) vikcsi
    kaptál választ a két kommented közé :P
    Én németországból rendeltem t61-hez utángyártottat. Annó írtam is ide róla. Működik, de a lenovo akku programot le kellett szednem, mert felismerte, hogy nem gyári és letiltotta a töltést. Meg ha sokat van töltőn, akkor nem veszi észre az önkisülését és azt hiszi tele van. Amikor meg viszem és használom, akkor hamar feltűnik neki, hogy mindjárt lemerül. Persze friss töltés után bírja az időt.
    De mintha lenne valami cég is bpen, akik akku felújítást vállalnak, de nem tudom megéri-e.

Új hozzászólás Aktív témák