Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Aha, nézegettem winyókat is. Meg sshd-ket. Bőség zavara van most, hogy háromféle helyre is lehet pakolni
Most egy samsung pm810 (oem 470) van benne a winyó helyén. Alapból 9.5-ös, de a műanyag tetőt levéve pont jó méretű. Funkciója nincsen, hűtésben nem vesz részt. Mint ezen a képen: [link]
Ha jól tudom, akkor a sata caddy-be nem muszáj slim winyót használni, ha jól értettem, oda befér a 9.5ös, nem csak a 7es. Msatát annyóból néztem, hogy a hardveraprón sok olyan hirdetés van fenn. Ha nem lesz jobb öteltem egyelőre, akkor a 320ast teszem a caddybe. Csak a régi rendszeremet is megtartottam és arra tettem át, míg ki nem válogatom a menteni valókat róla
Egyébként próbaképp win10-et raktam fel a 7 pro helyére. A lenovo utilok egy része elég buta ezen még. Bios frissítettem, láttam a changelogban, hogy a legfrisebb pont win10 kompatibilitást javít. Baj nincs vele, kár hogy az akku töltést nem lehet értelmesen beállítani rajta. A 7-tel lehet jobb lenne, csak előbb utóbb a munkában is kénytelen leszek átállni rá, szoktatásból tolom, hogy megismerjem a hülyeségeit.
(#82657) vikcsi
kaptál választ a két kommented közé
Én németországból rendeltem t61-hez utángyártottat. Annó írtam is ide róla. Működik, de a lenovo akku programot le kellett szednem, mert felismerte, hogy nem gyári és letiltotta a töltést. Meg ha sokat van töltőn, akkor nem veszi észre az önkisülését és azt hiszi tele van. Amikor meg viszem és használom, akkor hamar feltűnik neki, hogy mindjárt lemerül. Persze friss töltés után bírja az időt.
De mintha lenne valami cég is bpen, akik akku felújítást vállalnak, de nem tudom megéri-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest