Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
35w-os proci van benne, ha jobban meghajtod hamar leszívja az akkut. De normálisan beállítva és használva elég sokat elmegy még a nagyobb kijelzős T420 is. Nekem könnyű felhasználás mellett simán elmegy 6-7 órát is. Ha viszont koppra hajtom a procit, akkor az is 2,5-3 óra alatt kinullázza a 9-es akksit.
Elég jól tesre lehet szabni, mennyire legyen gyors vagy éppen takarékos. 1,6-2ghz körül bőven fürge még, de a fogyasztás jóval kisebb. Szval szerintem jó gépek ezek.
-
Tim82
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az a 20W szerintem nagyon sok, kb. mintha maximum teljesítmény/full performance módban menne akkuról a noti a legmagasabb fényerőn.
85Wh az kb. 90%-a az eredeti kapacitásnak (93,24 Wh a saját 9 cellás akkum adatai szerint), szóval teljesen jónak mondható állapot.
Nekem szintén i5-2520M-es X220 (+ IPS panel, 2,5" SSD, 2*8 GB RAM) olyan 6 óra használattal ment le 30%-ra a töltöttség, kb. 50% körüli fényerővel, wifin, netezve, vattaúj gyári akkuval. Ebből bőven tudnék faragni, szerintem bő 7 óra-szűk 8 óra kijönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Interactive Brokers társalgó
- Rendszergazda topic
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest