Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát első sorban azért jó az IPS, mert akkor van esélyem arra, hogy egy ágyban lehúzott 2 órában nem nő 2 centit a bicepszem a sok kijelzőhajtástól. Továbbá annál idegesítőbbet mikor lehetetlen megállapítani arról a qrva képről, hogy ez most sötét zöld? Fekete? Szürke? Mi lehet? Na ez nagyon felhúz. Nem akarok én fotós munkákat csinálni Isten őrizzen. De könyörgöm, ne legyen már akkora kérés, hogy ne olyan képet adjon egy kijelző, mint amilyet zsírkrétával színezek egy 6-os csomagból. Én Excel alatt is képes vagyok piros fejűre idegelni magamat, oké, ne legyen akkora szög. Ne legyen akkora színtér. De legalább fix 1 szögből 2 centit mozdítva ne változzon már amit nézek. Ha már lassan 10 éve lehetett ilyet csinálni ne mondja nekem senki, hogy nem fér bele most már mindenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest