Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem követed rendesen akkor. Mai égéstér kell neked
A csontra felújított autó ismét összereccsent, ennyit a mi működik és hogyanról 
Apám autókat újított fel, szocikat főleg. 32 éves volt a Ladánk, ha autó kaphat törődést, akkor ez tényleg, szobában alvós volt kb. Ha érzelmi kötődés pedig lehet, akkor úgy negyed évszázad csak elég lesz. Viszont beütött a racionalitás, avagy a sok Cougarhoz hasonló szopás miatt eldurrant az agy és irány a szalon, kocsi megvesz és ennyi, kész. 8 éve a legnagyobb gondunk talán egy olajnyomásmérő kis csepegése volt, amit ki kellett cserélni valamikor. Nincs lerohadás 2 gyerekkel anyucival a kormány mögött, nincs 2-3-4 évente kislakatolás sem semmi más amivel heti 1 napod elúszik.
Szóval ennyit a veteránozásról
A megéri nem éri 2 oldalú: szakmai és anyagi. Anyagi sohasem éri meg ha komolyan csinálod, szakmailag pedig akkor éri meg, ha tényleg komolyan csinálod. Ugye, a kígyó és a farka eset. Én már kijártam az oskolát, most, hogy már látom mire fut ki ez a sok hajó, csak a külső halmazt akarom megérteni.
Én a köztes részt nem vágom csak és kifogásolom. Tehát aki előre panaszkodik és kijelenti, hogy amúgy sem akar és tud hozzá, az miért akar futni felesleges köröket? Utólag azért van egy kis jogalapom, azt hiszem ezt megkérdezni, okulásképpen is akár. Ez az apróban nem fáj skatulya, tipikusan a Homasita és Swift esete vagy a kis x200s amiből asszem a csavarokon és caddyn kívül mindenét cseréltem 2 év alatt. Ha te egy GTI-t akarsz azt vegyél, ne cserélgesd benne-rajta a dolgokat, mert úgy sem lesz olyan. Vagy mire igen, addigra feldupláztad az árat és mire nem jutott időd? Élvezni.
Ez afféle önvallomás féle csak, az önkritika elviekben sokat segít a személyiségfejlődésben. Elvileg
RocknRoller: Fentebb írták. 1-2 éve nem adtam vissza úgy gépet, hogy rendesen noszogatni kelljen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- Horgász topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A csontra felújított autó ismét összereccsent, ennyit a mi működik és hogyanról