Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chab7

addikt

válasz PNP #49955 üzenetére

Ha már a proci hőmérsékleteknél tartunk, reggel éjszakás műszakból jövet bekapcsoltam a gépet, és kis netezés után lepihentem. A gép ment, 10 perc után kikapcsolt kijelzővel. Mikor újra ránéztem a gépre akkor kíváncsi voltam a hőfokokra. Proci magok 50 és 52 fok, hdd 40 fokos volt. Venti (ahogy megfigyeltem a pár nap alatt) 3000-3100 között.
    Mindez xubuntu linux alatt, semmi extra driver, csak amit magának feltesz + alap kernel támogatás.
    Ahogy látom a videonak is az intelest használja.
    Ezek normális hőfokok pár óra üresjárat alatt vagy "hűvösebbnek" kellene lennie?
    Még számomra 3 naposan új ez a gép és csak annyit látok hogy kicsit melegebb mint az R52 ugyanazon műveletnél.
    Most épp egy skype video hívásban vagyok már kb egy órája, most a két cpu map 1,6 - 2,4 között dolgozik, és 67-72 fokosak. Venti hangja szinte semmi, 3040 körül forog. Ez pl normális vagy hidegebbnek kellene lennie?
    Viszont a ventit még felzúgni nem hallottam hangosan, most is ha közel hajolok hallani hogy megy, de csak közvetlen a géphez hajolva.
    Remélem ezek normális értékek egy T500-nál nem pedig valami baj van a hűtéssel.

Lehet nekem is ez az egyes fokozat van jobban használva amiről írtatok?

Új hozzászólás Aktív témák