Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
Félreértesz, nem az Internettől akarom megvédeni a gépet a frissítésekkel, azt megteszi a tűzfal is, az esetleg veszélyes dolgokat pedig virtuális gépen vizsgálgatom. Akarja a halál frissíteni, nem élvezem én azt. De sajnos van, amihez kell (bizonyos programok pl. igényelnek bizonyos csomagokat, de mondhatnám akár a VGA-drivert is, mert azzal kapcsolatban is kerül be hányás a könyvtárba). Viszont én nem vagyok a M$-nál mérnök, engem nem a seggelt idő alapján fizetnek. Tehát a *szom fogja válogatni a frissítéseket, nincs nekem arra időm (nem kapok érte a M$-tól fizu't), megy fel mind.
A kezdőgondolat az volt, mért nem fér rá 24GB-ra a win. Sztem frissítésekkel is ráfér okosan.
Az előbb írtam, sajnos nem tudsz okos lenni, mert hiányzik ehhez az infó, sehol nem írják le (publikusan elérhető helyen), hogy hogyan kell egy fehér embernek kigyomlálni a legnagyobb, feleslegesen helyet foglaló könyvtárat.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Chaser
üzenetére
24GB-ra? Szerintem is nehezen. Egy w2k. Egy W7 prof 64 bit nem igazán. Ráadásul elég nehéz elvárni a felhasználók nagy százalékától, hogy figyeljen arra mit hova telepít, ment, stb.
Neked milyen vindózodvan? OEM, dobozos, 32-64bites rendszer? Nálam csak a vindóz mappa 28GB. De néztem virutális gépen is. Egy 32 bites W7 home premium 9GB körül kezd, sp nélkül, trisztán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő