Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Intelligencs
üzenetére
Mert vastagbetűvel kiírni egy szakmai topikban sokkal jobb, hogy nem tetszik az OFF. Ha elkap az ideg, akkor mutass egyetlen topikot amiben nincs OFF és akkor leborulok. Nem tudom miért olyan hatalmas probléma, hogy néha, néha egy szakmai jellegű témához hozzácsapunk egy kis nem szakmai tartalmat is. De ha te egész nap huzalozásokat meg mérnöki rajzokat akarsz látni, illetve 30 oldalas egyenletek, aminek a végén kijön, hogy 1%-al erősebb ennek meg annak a gépnek a palmrestje, akkor megoldható. Csak akkor én kapok agyf@szt.
-
^Clown
addikt
válasz
Intelligencs
üzenetére
Legközelebb tedd OFF-ba az ilyen megnyilvánulásaidat, köszi
(én meg a vastag betűs véleményedre nem vagyok kíváncsi...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(én meg a vastag betűs véleményedre nem vagyok kíváncsi...)