- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #22283 üzenetére
Hát én 5 éve vettem egy új Asus A3Vc 5003 notebookot és a mai napig ezt használom Debian Linux-szal. Egyszer kapott egy új akkumulátort, mellyel most is elmegy kb. 1,5-2 órát és a RAM lett benne max.-ra bővítve.
Egy kicsit a csuklótámasz és néhány bill ki van fényesedve, de azon kívül semmi baja sincs.
Igaz vigyáztam rá, de pl. gondoskodást soha nem kapott: nem volt szétszedve, kitakarítva, újrapasztázva stb. Lehet, hogy megérdemelné és még további 5 évig kiszolgál?
Pedig ez nem egy prémium gép!
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22283 üzenetére
ha jól tudom a release date 2005 volt, szóval ha ez az első darab is csak 6 éves. de a t21 műx és nem recseg. tény, hogy a billzete annak már annyira nem jó, de a t43p-n új bill van. nem mintha bármit mondana ez statisztikailag.
nem tudom megnézni mit csinál, mert egy negyed órát töltöttem a géppel, elég messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- iPhone topik
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest