- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
yodamastah #18668 üzenetére
nem vagyok meggyőzve. emberünk azt írja ezek maximum mért értékek voltak, aminek nem feltétlen van köze sem a tipikus áramfelvételhez. pláne, hogy a chipset az esetek nagyrészében a szűk keresztmetszet.
én azt mondom az intel nem hülye, és nem szokott marhaságokat írogatni az adatlapokra. az, hogy emberünk egy multimérerrel kimért egy adott századmásodperben egy adott maximumot, az semmit nem jelent, pont azért mert ezek nem folyamatos áramfelvételűek, mint a hdd-k.
közöm nincs az elektronikához, de valami kondenzátort legalább kellett volna odarakni szerintem. de majd megkérdezek egy szakit, aztán hátha rászánom magam. csak asztali gép nélkül nem triviális feladat.
@N.GÁBOR: én is azt hittem, hogy a 14" alatti notebookokat csak humorból gyártják, de azóta bottal nem piszkálnék nem 12"-t. az x20x-ek nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP ZBook FireFly G11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest