Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragereza
csendes tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Nekem T61 van.
1 év után kellett benne alaplapot cserélni //de mástól még nem hallottam hogy ilyen probléma lett volna vele
Most pedig 2 év után a ventilátorra lett csapágyas meg a hinge lazult meg (egy picit lötyög a kijelző bizonyos pozíciókban). Erre a két hibára viszont már mások is panaszkodtak. -
ABE
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve a T61-gyel, előtte egy T43-asom volt, amit szintén nagyon szerettem, de ez még jobb gép, már kiderült számomra. Én speciel nem tudok típushibáról, ami miatt félni kéne tőle, de majd nálam műveltebb fórumtársak elmondják, ha van kehéje.
Mint minden használt laptopnál, az alaplap meghibásodása az, ami a legkellemetlenebb lehet, de ha megnézed, rengeteg ThinkPad cserél gazdát használtan, bírják a strapát. 
Szerk:
Közben már ide válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- P1 Gen5 27% 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új garanciás hp victus 16 rtx 4070 i7 13700hx
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint minden használt laptopnál, az alaplap meghibásodása az, ami a legkellemetlenebb lehet, de ha megnézed, rengeteg ThinkPad cserél gazdát használtan, bírják a strapát.