Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz ricsip #120143 üzenetére

Igen.

FixDirect a szervize az Asus laptopoknak. Na ott én már láttam olyat, hogy 24 óra alatt legariztak egy sima konzumer vasat lapcserével és műanyagozással, meg olyat is, hogy emberem gépe 1 éven belül többet állt ott, mintsem nála.

Volt amikor hegyekben, értsd, valóban hegyekben álltak az alaplapok, mert éppen a K széria omlott megfelé ezerrel és pörögtek a gépek kifelé, meg olyat is, hogy G-nél 1 hónap alatt volt meg egy vas, mert épp nem volt hozzájuk cucc.

Nem bánom, hogy a hivatalos ilyen részét már én elhagytam. Fél üveg vodka után olyanokat tudnék mesélni órákon át, hogy leszakadt állkapoccsal hallgatná a közönség. Épp legutóbb néztem a mentett céges mailezésemet, hogy miként küldték vissza a jegyzőkönyvet, hogy a gép nem ráz, majd egy pacemaker gyártó ügyvezetője (övé volt a laptop) egy kilós papírtömbbel viszonozta ugyanezt, hogy akkor ha mégis esetleg gond lenne, akkor emberölés miatt valakik amúgy ülni fognak és nézzék már át mergint a sztorit.

Szóval na, nagy kaland ez, aki elhiszi, hogy a szomszéd nője jobb, annak elárulom: nem ;)

Új hozzászólás Aktív témák