Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Penguin95
üzenetére
Laptopban azért könnyen megeshetnek problémák.
Először is tudod kell nagyon mit csinálsz, és megérteni, hogy egy csöpp és rövid zár elég könnyen. Pl. szerintem kevesen pasztának úgy, hogy lehúzzák az aksi elemet és kisütik a kondikat. Szóval szerintem nem elsősorban a kifolyás, hanem inkább a véletlen csöpp a probléma.
Másrészt ugye a laptop heatsink-ek borzasztó rosszul illeszkednek és elég sok LM kell, hogy jó legyen az érintkezés, itt a probléma a vékony felülettel, könnyen lehet, hogy nem elég.
Az érintkező felület elég porózus réz, ami sokkal rövidebb idő alatt reakcióba lép a galliummal és viszonylagosan gyorsan romlik a teljesítménye is, akár gyorsabban mint a hőpasztáknak.
Ideális esetben nickel bevonatú réz hűtővel kell használni a folyékony fém pasztákat.És most ezt olyan mondja aki AS5-öt használ laptopban szóval nem mondhatom, hogy nem szeretem az izgalmakat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi