- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
vicze #111432 üzenetére
Ghostingot nem tapasztalok, fenyero ugytunik kozelebb van a 350hez mint a 400 nithez, kijelzo kozepen merve.
Bekalibraltam es volt egy zoldes arnyalata ami eltunt. Verifikalas utan gyanusan? jo ertekeket kaptam.
Jo cucc ez az innolux panel, tegnap neztem egy adag netflixet, kijott a kulonbseg. Szerintem megerte a cseret. -
Picco
addikt
válasz
vicze #111432 üzenetére
notebookcheck szerint:
Still, there is one clear winner with the Innolux panel in the ThinkPad T495. Compared to the other two options, it manages much faster response times, which is also noticeable in practice. It also features more precise colors and the widest color gamut.
en mintha egy picivel gyorsabbnak ereznem az eddiginel, de ilyen keves ido alatt nem tudom megitelni, par nap es talan okosabb leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP ZBook FireFly G11
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest