- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vicze #105248 üzenetére
Ezt a kötekedést fejezétek be, mert már csak rosszindulat, meg személyeskedés. Nem írtam sehol, hogy UK-ben nem kapni eredeti Lenovo töltőt. Mutassátok meg, hogy hol írtam ilyet. Azt írtam, hogy ahogy néztem, marha kicsi a választék belőle, mert RIKTÁBB. Persze szerencsére nem sokkal drágább, valóban.
Tudom, ez megint az én hibám, nem tudok magyarul, mert nektek a „ritka” egyenlő a „nem kapni”-val. Igen, a UK sokkal nagyobb piac a magyarnál, de úgy néz ki, hogy errefelé szinte mindenki az utángyártott töltőt tolja. Mondom, én sem szarrágásból vettem utángyártottat, csak a találatok között az első néhány oldalon csak ilyen utángyártott volt, árban választottam egyet, ami új, nem túl olcsó ahhoz, hogy igaz legyen, és berendeltem. Nem tudtam, hogy ezt ennyire nem szabad. Vagyis gyanakodtam rá eleinte, azért is kérdeztem itt a topikban, de mivel nem jött olyan válasz, hogy az utángyártott mindenképp kerülendő, meg előtte is utángyártottat használtam, amivel nem volt semmi baj, azért eloszlott a gyanakvásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- Subaru topik
- Milyen routert?
- Autós topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest