Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Tim82 #102269 üzenetére

Nem kell lehurrogni, én is kerestem, de nem találtam róla semmit, pedig kerestem DDR3L-ként is. De így már képben vagyok. Eddig is elhittem, hogy így van, csak fura. Ezt egyébként a thinkpadek service manualjában leírhatnák normálisan, hogy melyik hány voltos memóriát támogat. De ez nem Thinkpad-betegség, hogy nincs semmi normálisan leírva, a legtöbb gyártó lusta, az SSD-s topikban is rendszeresen szívunk, hogy jön valaki, hogy XY laptopba vagy tököm tudja milyen alaplapos asztali gépbe akar venni SSD-t, az gyorsan ki is deríthető, hogy milyen foglalat van rajta, SATA vagy M.2, de az M.2-nél sokszor nem írják, hogy milyen fajta, hogy M.2 SATA, M.2 AHCI, M.2 NVMe, aztán nyomozhat az ember. Ezekért be kéne vezetni fogyasztóvédelmi bírságolást.

Ráadásul ezek szerint mázlim volt, mert mikor én upgrade-eltem a RAM-ot, szándékosan olyan vettem, ami 1,35V-os, mert fórumokon azt olvastam, hogy olyan megy benne. Mák, hogy olyat sikerült venni, ami 1,5V-ot is támogat, ezek szerint ezért megy hiba nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés