Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Tikakukac #100172 üzenetére
@ Tikakukac és azbest:
Köszi a gyors s kimerítő válaszokat. További keresgélés, olvasás és gondolkodás után letettem a lapcseréről, mivel annyira nagy előnyre nem tennék szert vele de cserébe magasabb lenne a fogyasztás + melegedés.
A procit is átgondoltam és szerintem marad egy 35W-os 4magos, ha találok de annyira nem égető, első körben csak elméleti síkon érdekel a dolog.
Panaszom nem lehet a gépre, 1600*900-as kijelzővel, samu 840 pro 256gb ssd-vel és i5-3320m procival sikerül hozzájutnom. Azóta 16 giga ram is kerül bele. Az aksi 50% körüli, lehet azt fogom cserélni hamarabb.
Szeintem ma le tudom tesztelni, hogy egy pár játék hogy fut rajta, amit csak kb utazások közepette játszanék, nem gamer gép kell
Köszi mégegyszer az érveket, szerintem sikerült döntenem
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest