Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meggyőztél Közben találtam hasonló árban tabletet, és régebben vágytam egyre, hogy azzal mennyivel egyszerűbb lesz suliban jegyzetelni. Valaki használ tabletet ilyesmire? Tapasztalat? Illetve ha végül nem is jön be ilyen célra, van valami hátránya egy tabletnek a simához képest?
Procija gyengébb némileg, azt túlélem, kicsit nehezebb, cserébe az aksijat brutállat. A hdd ezekben is 2.5-es? Cserélve lenne ssd-re. Esetleg zsanér, vagy egyéb hátrány?
UI: ajj, most látom, hogy ez is és az s is még Vistás(nak van írva). Ilyenkor hogy megy ez, meg kéne vennem win7-et teljes áron?
-
lapa
veterán
csak kíváncsiságból rágugliztam most, de az a kevéske ami van inkább techdemó jellegű, nem "azon jegyzetelek fősulin" cucc.
egyesek inkább olyanokkal varázsolnak, hogy virtuálban fut egy xp tablet, és azt használja a lunikszos frontend felismerő szervernek, meg ilyenek. azért a kézírás meg hangfelismerés algoritmusok nem a legtriviálisabb dolgok, komoly kutatómunka van mögöttük.
-
bwoay
nagyúr
ja télleg, baszki, jó hüje vagyok, dobáljatok meg nyugodtan szeméttel... azért még gondolkodom rajta, hogy meghamisítsam-e a történelmet
adnoctum:
azért az a kbflex dolog szerintem "kellően" el volt túlozva.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
adnoctum18
senior tag
Az X kicsi.
Sokáig akartam X-et, de beláttam, hogy nekem kicsi.
Kellene a 14", nekem ez az ésszerű kompromisszum. Hordozni is tudom, és asztalra is megfelelő az ereje számomra.
A notebookreview tesztjében valami 5 és fél órát írtak 70% fényerőre és bekapcsolt Wlanra, ezzel ki tudnék egyezni.
Mod:
A 6 cellás akku nem lóg ki a T410ből ugye?[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
icipicirigo
csendes tag
Kicsit meglepett, egyébként, hogy az X300/301 nem dokkolható, ezt az előbb tudtam meg a hozzászólásokból. Az egyik dolog, amiért szeretnék X200-at, mert dokkolni tudom. A másik a hordozhatóság, ami most nagyon fontos lenne. És még ezer másik, amiért ezt a kis nagyszerű gépet a magaménak akarom!
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
tehát akkor azt mondod, hogy gyengébb?
egyébként 3 féle CPU-val szerelik az x200s-eket, és marhára agyalok, honnan tudhatnád, hogy nekem melyik van benne? Ha a legerősebb változattal veted össze az említett 2.4-es P8600-at, akkor még rendben a 600 MHz, de a legtakarékosabb x200s-ben 1.2-es SU9300 van, 3 MB L2 cache-el, 800 MHz-es FSB-vel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
adnoctum18
senior tag
Hát.
Egyszer rálépett egy lány. Egy lábon ágaskodott rajta. Ne kérdezd, hogy került a földre...
Én kétszer léptem rá, egyszer pont a közepére. 100 kilóval jah. Máig él és mozog. Azt hiszem ezt nevezik hardcore usenak.
Mod: Aki most a katonai szabványokkal rendelkező dell atgkkel meg nemtom milyen táskás notikkal jön, azzal felmondom a jóbarátságot.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Valami olyasmi, a többi meg ágyból netezés után földre letevés és elfelejtés.
Mivel fekete, nem is látszik ugye.
Ha jól emlékszem ezt a gépet ráállással reklámozták valami sajtótájékoztatón. Nem alaptalanul.
Terminus_: Nem örülök.
-
Tim82
félisten
Mai napi találós kérdés: az eredeti post-ot olvasva mit néztél el?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
"Lenovo ThinkPad T400s chassis has a minimum thickness equal to 22 mm and a starting weight less than 1.8kg (with 6-cell battery). The monocoque chassis, made of carbon fiber reinforced using technology Top Cover Roll Cage, makes the notebook very strong but also light."
ugyanaz, mint az x300/301-ben
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Ha már felmerült ez a kérdés, hogy burkolat csere ujjlenyomat olvasóval rendelkező burkolatra, én is kérdeznék ezzel kapcsolatban (nem kifejezetten Tőled, csak ide ilett, ezért válaszoltam erre a hsz-ra):
Jótállással rendelkező gépnél, ha szeretnék valamilyen olyan alkatrészt cserélni, amihez a gépet meg kell bontani (pl. más wifi, vagy hsdpa, vagy akár a már említett palmrest csere, kijelző csere CCFL-ről LED-re), akkor ezeket a cuccokat:
1) csak szervíz által vásárolhatom meg, vagy bárhonnan?
2) csak hivatalos szervíz építheti be, vagy más is? (garancia miatt)
3) a hivatalos szervíz kb. mekkora díjat számol fel ilyen munkák elvégzéséért?Ill. jól tudom, hogy RAM-ot és vinyót én is cserélhetek a gépemben a jótállás elvesztése nélkül? (mondjuk ramot már ki is cseréltem, ill. bővítettem 2-ről 4GB-ra, a vinyó még ezután jön)
-
userZ
aktív tag
Oké, ezt ismerem, de ugye a system update-nak az a lényege, hogy nem kell egyesével kiválogatni ami kell, hanem összegyűjti ami szükséges. Valamivel kényelmesebb úgy, én meg hozzászoktam
Csak érdekelne, hogy miért nem talál most frissítéseket.Stop the Earth, I want to get off!
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest