Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ehhez reg kell, az nekem nincs ott. Azért kérdem, nem-e a módszertől függ, mert van egy pár. Ennél is odakerül jobb alsó sarokba a "test mode" felirat?
szerk: W7 alatt nekem se volt gond a restart utáni auto indulással, csak xp-nél. És igen, sokat csökken a load fogyasztás és hőmérséklet Idle nem számottevő, mert üresben ezek nem sokat esznek szinte fesz. függetlenül.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
brd
nagyúr
Úgy indíttasd el az RMClock-ot, hogy a feladatkezelővel, emelt jogosultsággal, rendszerindításkor. Ilyenkor csak a feladat beállításakor, és nem minden egyes indításakor kéri azokat a jogokat, amit amúgy a sima indításkor kérne.
Chaser: Nem kerül oda, azért kellett a digitális aláírással rendelkező sys, hogy ne test mode-ban kelljen futtatni az OS-t.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Chaser
legenda
Vagy össze-vissza működik mint nálam Akukímélő módban felcsűrte a ventit 4000rpm-re, maximum performance-en meg leállította..vicces Végül beállítottam power source optimized módot managerben, ennek rmclock-kal performance on demandot, gpu-t levettem legkisebb órajelekre, ventiszabályzást meg rábíztam a fancontrollra. Így szépen megy minden összhangban.
-
[O]-[C]-[B]
tag
Ez csak részben igaz: mert van amire igenis van vám is. A vám értéke 3%, az ÁFA meg ugye még 25%.
Pld. ha egy laptopot rendelsz arra csak ÁFA fizetendő, de pld egy kijelzőre be kell fizetni a vámot és az ÁFA-t is.
EUn belülről, ha már a forrásországban megfizették a vámot és az ÁFA-t akkor nincs vám és ÁFA sem. EU-n kívülről először a 3% vámot fizeted majd az 25%ÁFA-t. Értékhatár ha jól emlékszem ~$40.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
De bizony...csak elég ritka fajta (mármint kiosztás)...[link]
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Chaser
legenda
Én még nem próbáltam, mennyire melegszik? Ha jól sejtem a kis mérete miatt jobb hatásfokú AC-DC kerülhetett bele. Én mikor megláttam először csak mosolyogtam, tudtam hogy kapok egy "legos" töltőt, de azt nem tudtam hány W-os. Nézem 90W ez a kis ráspoly? Én tépőzárral nem vackolok egyik töltőnél se, megy a kis tatyóba belehajtogatva.
-
Chaser
legenda
90W-osból van 3 fajtám, egyiket se mondanám melegnek amit próbáltam. standard gyári és autós/hálózati, az szép nagy dög. Ezt a slimet még nem néztem, teljesen új, sajnáltam felavatni meg mindig el is felejtem Nem is néztem hogy a tépőzár levehető, de hadd maradjon csak ott ha rátették
tototos: gondolom arra vagy kíváncsi, hogy T-P 8 v 9 szériát is tudsz-e a gépbe rakni, a válasz: nem. T2/5/7xxx megy bele, nagy hirtelen nem tudom hogy 5-ösből mind jó-e bele, de valószínűleg az.
-
Peter M
tag
Igen vonatkozik rá a hibakód:
1802: Unauthorized network card is plugged in
Power off and remove the miniPCI network card.Ezért kérdeztem, hogy van-e rá megoldás ha nincs akkor van egy eladó Ericsson F3507g FRU: 43Y6513. (W520-al kompatibilis mégsem indul el vele)
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
Shadowfax
addikt
Kértem javítást a modkerben. Elvileg most minden link okés lesz.
Viszont még mindig nem hagy nyugodni a kérdés, hogy a külföldről származó, de IWS (NK) garival rendelkező gépeknél a magyar szerviz manapság miért kér garlevelet és/vagy számlát? Ha ez mással is megtörtént, ne tartsa magában, mert akkor javítanunk kell az első hsz-t!
-
h1n1_900
senior tag
Hol tudom megnézni?
Másik bajom:
Egy t60-t meg egy T61-t vettem alfától. A t61 elég leharcolt volt sajnos. Megbeszéltem vele, hogy visszaveszi. Este minden klappolt vele most meg kapcsolnám be és nem reagál? Töltőt bedugom akkor világít az akksi lámpa de néha villan egyet? Mi a jó isten baja lehet? Behalok ha álló helyzetben meghalt.Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
-
lapa
veterán
majd én:
echo 40 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/start_charge_thresh
echo 50 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/stop_charge_threshgondolom egyértelmű. ezt belerakod az /etc/rc.local -ba (az exit 0 elé), és már megy is.
upd: előtte még:
apt-get install tp-smapi-dkms és
nano /etc/modules
ez utóbbiba a tp_smapi -t kell beleírni, hogy betöltődjön.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Köszi megnézem
szerk: franc0 Nem hinném hogy bármit is elcsesznék. A fingerprint driver már fenn volt tegnap is és működik. Feltoltam a passmanager 4-et és a client securityt. Client securitynál nincs elérhető opcióban a fingerprint, passmanagernél meg egyáltalán nincs fingerprint funkció. Restart után indításkor rinyált is hogy nincs fingerprint reader szerinte, okézzam le ha tovább akarok lépni. Lenovo oldaláról szedtem mindent w7 x86-hoz. Esetleg ha egy printscreent tudnál mutatni hogy pontosan hol és mit állítasz benne az jó lenne.
szerk2: asszem mégis meglesz, security levelt nem defaulton kell hagyni
szerk3:de sajnos a probléma továbbra is fennáll, a passsmanager szerint nincs fingerprinreader a gépen
[ Szerkesztve ]
-
-
Vladi
nagyúr
Jelentem ilyen fájlom nincs.
Feltettem az rfkill csomagot, még most sincs. Ellenben ezt mondja:
[root@terminator60 thinkpad_acpi]# rfkill list
0: phy0: Wireless LAN
Soft blocked: no
Hard blocked: no
[root@terminator60 thinkpad_acpi]#bijoszban engedélyeztem.
Tényleg, végül is lehet oprendszerből direkt babrálni a bioszt? Szerintem lehet, mer mér ne?
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs