Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
X1 carbonnon mi lehet beállítva biosban hogy nem enged külső dvd romrol másik os-t telepíteni mert az írja ki h access denied amikor kiválasztom a dvd-t és rányomok egy entert.?

Megtaláltam....
-
-
Poo
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
A t500 win7 x64 volt.Elsőre nekem meg sem jelent mint ismeretlen eszköz és újra kivettem beletettem az eszközt a foglalatba és nyomtam egy default biost aztán megjelent eszközkezelőben,utána meg felkínlódtam a drivereket letöltöttem az access connections-t,a mobil broadbend sem aktív az access connection-ban?
-
Poo
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Ugye nem win 8 van rajta?mert az alapból indítja a localizációs chippet ha jól tudom bár lehet hülyeséget írok.
Én driverrel annyit szívtam hogy hiába töltöttem/instaláltam fel a lenovoról az ericsonos sz4rt 4 felkiáltó jeles eszköz volt még de azt a win 7 csodálatos online scannere megtalálta feltette aztán többé kevésbé működik bár a gps-l én nem kínlódtam örültem h a 3g működik. -
Poo
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Én T500ba kínlódtam bele a 3g-s modemet, cirka 4-5 óra alatt működésre is bírtam :-D access connections-l használja a gazdája de amugy nem mondanám hogy nagyon stabilan megy mert ahova a simet kell beletenni konkrétan lötyög és ha kicsit megmozdul máris nem működik....kicsit megmozgat és újra működik....igazán megcsinálhatták volna értelmesebbre is....
-
Poo
senior tag
válasz
person
üzenetére
Ha van rejtett partíciód akkor nagy valószínűséggel azon van a boot is és hiába mented a C-t ha gond lesz és vissza kell tölteni nem fog elindulni rosszabbik esetben.Én legyalulnám az egészet és újra csinálnám a partíciókat.Gyári telepítéseket nekem sosem sikerült úgy ghostoljak hogy az működjön(sosem bootolt be) bár túl nagy erőfeszítést nem tettem hogy utána járjak mi az ami nem frankó.
-
Poo
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
90fok az kemény
Én most takarítottam meg a t500-m belülről mert igen melegedett.
Nekem is volt szerencsém 90fokos hp-hoz csak az éppen a proci volt annyi :-D bekapcsolás után 10-12 perc és 88-90 fokosak voltak a magok...mondtam haveromnak lehet nem ártana szétszedni és megtakarítani...ezek után mindjárt csak 55 fok közt mozgott alapjáraton és a venti nem fütyült mint egy háborodott.... -
Poo
senior tag
-
Poo
senior tag
válasz
Schuby
üzenetére
Trusted Platform Module
Egy speciális biztonsági chip és egyben az ezt meghatározó specifikáció elnevezése, melynek feladat a mobil számítógépek adatainak védelme. A külön biztonsági chip magasabb biztonsági szintet képvisel, minden software-es megoldásnál.
Intel AMT
Egy hardware alapú technológia, mely hálózaton keresztül távolról elérhető hibakezelő rendszer. Az AMT segítségével egy megfelelő azonosítóval rendelkező adminisztrátor több mindent is végezhet a számítógéppel -
Poo
senior tag
válasz
nyaflaty
üzenetére
Én nem akarom az ördögöt a falra festeni de eddigi T szériás notikban az intelesek bírták a legjobban csak azért ajánlottam volna de ha játék is lesz akkor felejtős az intel.
Szerintem már ez alap felszereltség a T sériába de azért kérdezz rá biztos ami biztos de amúgy az aksi alatt lesz ha lesz valszeg. -
Poo
senior tag
válasz
nyaflaty
üzenetére
nekem T430s-el volt dolgom annak a vinyóját szerettem volna cserélni amikor is erre rádöbbentem hogy harmatnyit alacsonyabb megy bele a megszokottnál de a normál 2,5" ment bele leszámítva hogy alacsonyabb volt.
Nekem nem jött be a slim változat mert nem volt azt hiszem rajta annyi kimenet mint a simán,de sajna csak T430s volt a kezembe t410s nem.Ha javasolhatom és nincs szükséged erős videokártyára akkor Intelest vegyél
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T500 biosban mit szükséges engedélyezni hogy tudjam használni a WWan eszközt amit beletettem?mert jelenleg eszközkezelőben sincs mit ismeretlen eszköz.Köszönöm.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
A T420-ban egyben van a füles és a mikrofon rész tehát egy ajzat,abba bármilyen ezzel kompatibilis headset menni fog vagy csak a lenovos?Szükséges át állítani bármit is vagy csak beledugom és menni fog?Köszönöm.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
X300-ban az Ericsson F3507g modult működésre lehet bírni gyári bioszal vagy moddolt kell rá, a modul gyári fru számmal ellátott modell.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Ismertek olyan magyar forgalmazót akinél raktáron találok x300/x301 6 cellás gyári akut viszonylag nem aranyárban.Köszönöm.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Egy kis véleményre lennék kíváncsi aksival kapcsolatosan.
van egy 6 cellás sony aksim 9% elhasználódással de lenne rá módom h kicseréljem egy 9 cellás sanyora aminek 11% az elhasználódása.megéri vagy az a sanyó bármikor feladhatja a küzdelmet? -
Poo
senior tag
válasz
eutikhus
üzenetére
ha fent lennének a driverek akkor nyilván azt írná,a t4x szériás notebook drivereit ha letöltöd és elindítod az exéket akkor emlékeim szerint csak kicsomagolja a C meghajtóra egy könyvtárba és onnan el kell indítani újra a driverek exéjét.Nem ez lehet a gond esetleg?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T61 sanyo 9 cellás aksival lehet valamit kezdeni hogy tovább bírja mert kb egy hónapja még 30% volt az elhasználódottsága most meg már 80% nál jár?
-
-
Poo
senior tag
Erre esetleg valaki?
-
Poo
senior tag
válasz
^Clown
üzenetére
Szia,
Ha halványan van kép és azt arra érted h nincs háttérvilágítás akkor lehet inverter is és fénycső is szerintem érdemes megjavítani mivel invertert kapsz 1-2 ezer forintért bele itt az aprón és az lcd sem speckó benne szal az is megvan ~6ezer környékén és kicserélni sem nehéz szerintem.

-
Poo
senior tag
sziasztok,
TP x1 carbonhoz alapból nem jár Ethernet átalakító(elég vicces h ilyen ár mellett ez nem fért bele
)?hol tudnék ilyet venni feketében ill. ugyan így feketében kéne hozzá minidp to vga átalakító?van valakinek bevált boltja ahonnan szokott venni ilyesmit,csak magyar bolt jöhet szóba a számla miatt. -
Poo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én egy fusi márkát használok ami displayt alakít hdmi-re teljesen jól működik kivéve h az audi részét mert azt nem alakítja de mintha olvastam is volna valahol a display porton nem jön audio jel de lehet hülyeség utána kell olvasni.
-
Poo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Display, a tp-n nem nagyon van hdmi tán még nem is láttam olyat amin volt. csak display meg mini display
-
Poo
senior tag
Whitelist tp biosokra van külön oldal vagy honnan lehet őket letöltögetni?

-
Poo
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
ha több mint egy éves akkor arra az aksira nincs már gari sajna.
-
Poo
senior tag
Azért is írtam még azt is hogy olvasgasson kicsit róla mert mindenkinek más a véleménye hogy mit kéne beállítani...Jó magam is ssd-t használok de csak ezekre(alignálás,automata defrag,trim) figyeltem oda a többi nem nagyon érdekel, h most meddig fogja bírni az ssd.....Gaabbaa írását is elolvashatja ha gondolja és majd összeveti a 2öt ,és ha nem lusta akkor olvasgat kicsit róla még.Amiket meg kifogásoltál hogy nem szükségesek mind az élettartam növelésére szolgálna, azt meg eldönti mindenki magának h kell-e vagy sem neki.
-
Poo
senior tag
válasz
JAGER 10
üzenetére
Érdemes pár dolgot beállítani ha ssd akarsz használni,illetve olvasgatni róla kicsit.
-
-
Poo
senior tag
Létezik hogy a T500 proci támogatása ennyiből áll és csókolom?
Processor3
(Speed, L2 Cache, FSB)
Intel® Core™2 Duo processor P8400 (2.26GHz, 3MB L2, 1066MHz FSB, 25watt)
Intel® Core™2 Duo processor P8600 (2.4GHz, 3MB L2, 1066MHz FSB, 25watt)
Intel® Core™2 Duo processor P9500 (2. 53GHz, 6MB L2, 1066MHz FSB, 25watt)
Intel® Core™2 Duo processor T9400 (2.53GHz, 6MB L2, 1066MHz FSB, 35watt)
Intel® Core™2 Duo processor T9600 (2.8GHz, 6MB L2, 1066MHz FSB, 35watt) -
Poo
senior tag
Nincs valakinek egy fölösleges kijelzője T400-ba,felbontás majdnem hogy mindegy csak ne legyen pixelhibás és karcos(kicsi hajszál belefér)

-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Nagy tisztelettel meg tudná valaki mondani hogy hol tudom egy t500-ban a vga(intel) memóriáját állítani?köcce.

-
Poo
senior tag
erre valaki valami megoldást vagy javaslatot tud nekem mondani?
-
Poo
senior tag
sziasztok,
Tud nekem segiteni abban valaki hogy ezt a modult hogy lehet működésre bírni xp alatt?Egy T400-ban van benne.
Driver fel van telepítve,acces conection érzékeli hogy van benne de azt írja h nem áll készen a használatra,az ericsson software-t is próbáltam de azzal sem értem el eredményt.A képernyő alján lévő kis led sem villan fel semennyire sem ami azt jelentené h aktív vagy sem.Viszont az nem jutott eszembe hogy biosban megnézzem van-e ki és bekapcs lehetőség de gondolom csak van, ha van azt a network menünél találom?
-
Poo
senior tag
hello
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy létezik az h a dock II-n lévő masina(t42) proci ventije állandóan megy és ezt a dock okozza vagy ez hülyeség?Ha levettem róla és úgy indítottam akkor nem pörgött állandóan csak ezért kérdezem.

-
Poo
senior tag
Most telepítettem újra a gépezetet úgy 2 hete ,de látványosabban meggyorsult a böngészés iután adtam egy kis kakaot a procnak , másra nem nagyon használom még de a vinyo cserét meg kell ejtenem mert hd sentinel szerint nem 100%os.Bármiféle instrukció jól jön a teljesítmény optimalizáláshoz

-
Poo
senior tag
hello,
lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet kikapcsolni az ibm t42ben ezt speedstep funkciót h mindig pörögjön a proci full mhz-n?biosban kikapcsoltam a speedstepet de ugyan úgy csak 600on megy a 2000es proc.bios szinten szükséges más beállítás is vagy valami programmal orvosolható ez a dolog?

-
Poo
senior tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a tájékoztatást

-
Poo
senior tag
hali
lenne egy lehet h láma kérdésem.van egy t42esem 2000es proccal de csak 599mhz ír a win meg evereszt is legfrissebb bios van rajta az ibm oldalról.valami bios beállítás vagy mi okozza ezt?válaszotokat előre is köszönöm.
-
Poo
senior tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne hogy a Lenovo G550L-CEL Black notinak a képernyője matt vagy fényes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?hol tudnék ilyet venni feketében ill. ugyan így feketében kéne hozzá minidp to vga átalakító?van valakinek bevált boltja ahonnan szokott venni ilyesmit,csak magyar bolt jöhet szóba a számla miatt.