Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gjoco1
    addikt

Én hosszú év WearOS használata után váltottam Huaweire és eddig elmonthatom , hogy kicsit sem bántam meg .
    SGW 6 Classic után szálltam ki . Igaz a polcon még van egy Samsung watch4 . :DDD
    Ez még a Samu 6 ot is sarokba szorítja szerintem . Samsungéknál mostanában elég komoly gondok vannak . Sorra elcseszik a frissítéseket és nyirbálják az eddig bevállt jó dolgokat .

S22U és S23 U váltogatja egymást nálam . :DDD
    Amúgy kicsit fenttartásokkal álltam a Huawei előtt . Elször csak egy Watch GT 2 vel kezdtem a váltást és hamar ráéreztem az ízére és mindenek előtt az csábított el , hogy nem kell napont akár 2x seggbe szúrni a töltővel . :DDD
    Hamar elébem kerűlt ez szinte gombokért és egy hét után a SGW 6 Calssic ment is a portáról .
    Egyedül ami hiányzik a WearOS ből az a lapok szabhatósága . De lassan kibékülök ezzel is . Vettem egy pár pofás lapot és már egészen pofás lett így a vekker .
    Egy kicsit morogtam a Harmony nagy frissítése után , mert egy két dolgot itt is megnyírbáltak .

De hogy miért nem akar nekem befrissülni az talány . De ahogy említetted semmi extra . Mondjuk akkora frissítési méretbe nem is lehet semmit bele tömni . :DDD

Úton van egy hézagmentes szíj , amit Alikáról rendeltem . Jól fog kinézni ezzel szerintem . . .

Összeségében valóban szép és remek eszközt tákoltak össze ez kétségtelen . Örülök , hogy meghasonlottam önmagammal Samsung ügyileg . :)

Már azon agyalok , hogy egy Pro5 be belemásszak vagy ne . :DDD

Új hozzászólás Aktív témák