Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Újabb borzalom fordítás magyarra Ambient mode hogyan lett mozifilmes megvilágítás

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Jaa... yt featute... De csak braven találkoztam vele

-
ledgeri
nagyúr
Lil Nas X videó de bármilyen másnál is, ahol "más mint a monitor képaránya" videónál a kívül álló rész nem fekete, hanem a "videó kép/szín átlagához hasonló" lesz.

Ez most YT experiment van Brave feature?
(122-es chromium [azt találtam leghamarabb leg-chrome-közelibbet] vivaldi, és FF alatt nem lesz ilyen, de a legutóbbi is csak abban a munkamenetben volt, viszont voltam experimentbe választva tovább is, több független munkameneten keresztül...). -
ledgeri
nagyúr
Van sync, vagy jön. Most láttam, hogy a V1-et cserélik V2-re, csak nem tudom melyik verzió támogat most mit.
Azt sem tudom, hogy felhőtárhely alapú (törölheted a böngészőt mindenestül, de belépve leszinkronizál mindent, vagy olyan mint a FF: két böngészőt lehet összekapcsolni, de ha mindkettő törlésre kerül akkor az adat elvész.
Érdemes utánajárnod ennek, mert ha pl a v1-v2 váltás 1-2 verziónyira van, és változik annyira, hogy pl újra kell építeni a dolgokat a proginak, akkor, jobb ha tudod, mi veszhet, ha vész egyáltalán! -
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Hát nagyobb topikjára számítván azzal a kérdéssel jöttem, hogy megoldható-e több ugyanolyan kiadású (stabil verziók) egy idejú futtatása, több profillal operálva. Pl nálam a FF így néz ki:

Ezek csak parancsikon színben térnek el -magamnak, hogy tudjam melyik melyik-, de mind kiadási verziók, és mind külön profil külön célra: Alap, zenés, tiszta (addon nélküli), és amit az auto-linknyitásos dolgokna beállítottam mint "alapértelmezett böngésző.
MInd külön témás, addonpaakkos, profilos, stbs....Bármelyik meg tud nyilni úgy, hogy fut a többi, kilépésnél sincs gond...Több ablaknál meg win is külön csoportosítja őket.
Ez elérhető Brave-ben?
-
ledgeri
nagyúr
Kipróbáltam, de ugyanazok hiányoznak belőle, amik a többi chromiumos cuccliből... szóval ennyit erről (is)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!