- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nb18
tag
válasz
urbanjozsi #326 üzenetére
FID: Leszóltad a kábelezést, ezért behúztam mindent kábelharisnyába, egész jó lett
-
nb18
tag
Köszi
Érintésre kb olyan melegek a táp hűtőbordái mint a vinyó, everest szerint 40fok,mármint a vinyó.Érdekes, de több órás filmnézés és másolgatás után sem melegebbEkkora helyen nagyobb rendet nem tudtam kreálni
Még a tápkábel összekötegelőzésén gondolkodom vagy valami kábelharisnya még nem tudom. A tervezés, és az eredeti dolgok kiszerelése 1-2óra volt, a lemezmunkák durván egy fél nap, összességében egy hétvége volt ( péntek du.,szombat, vasárnap már ketyegett
)
-
nb18
tag
Sziasztok!
Elkészült a moddingolt HTPC-m, alapja egy Philips DVD Recorder volt, ami már nem olvasta a lemezeketÍgy nézett ki
Hátulról
Tervezgetés
Elrendezve
Már kész
Készen elölrőlTervezés alatt egy 20gigás őskövülettel teszteltem az elrendezést
A belseje egy Dual-Core E5200 prociból 2G ramból egy Asrock dvi-s lapból, egy terrás vinyóból és egy 350W-os microatx(?) tápból áll. A procihűtő egy gyári e8400 hűtőbordája egy 8dB-es SilenX ventivel. Folyamatban van a hátsó 6centisek lecserélése is, jelenleg levannak szabályozva, épp hogy csak elindulnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest