- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszönöm ez tartalmasvolt!!! A vgaa 8800gt vagy gts512lesz. ezt még nemtudom majd meglátjuk h alakulnak az árak. Alaplapot végképp nemtudom, várok valami jobbra.
A proci valamelyik 8as c2d lesz. A táp szerintem jo lesz ott ahol van. Ugyis egy márkás lesz. Ez afféle tartalék itthon. A vga ventis hütés nem hangos, azért cseréltem le mert a zalman passziv feltartotta a fedlapot. Plirozni festeni fogok majd, csak majd a végére hagyom.
Egyenlőre most egy előlapipanel+ egy slim dvd író beszerzésén vagyok mert ez a legfontosabb a hátlap megcsinálásán kivül!!! Gammer gép lesz nem igazán használom majd htpcnek. De az Imon softvere nekem tökéletes. Meg még szereznemkell 2db ledet ami passzol az elejébe mert a mostanit csak átdugtam a lukakon. Ja meg az infra érzékelőt lekell forrasztanom mert most nincsen jo helyen de ez gyerekjáték lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest