Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen rendszer van rajta, és azon belül miket használsz (hypervisor, szolgáltatások, egyéb appok)?
Amúgy gondolom elírtad, és sata akart lenni, nem usb. A lényeg, hogy ha disk performancia kell ennél a vasnál, akkor sata3 ssd-ket kell pakolni az első két bay-be, és ahci-ben menjen az alaplapi vezérlő. Persze B verziónak mindig ott van a normálisabb raidvezérlő beszerzése, de ami tényleg normális (azaz nem HP
), az eléggé zsebbe nyúlós, még ebayről is (nyilván akku + cachemodullal érdemes belevágni), én erre az öreg gépre már biztosan nem költenék annyit, ezért hagytam is ezt a vonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
Aktív témák
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jackson elektromos gitár
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), az eléggé zsebbe nyúlós, még ebayről is (nyilván akku + cachemodullal érdemes belevágni), én erre az öreg gépre már biztosan nem költenék annyit, ezért hagytam is ezt a vonalat.