- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
kisnorbi #1312 üzenetére
Nekem sikerült a gen7-es win2008r2 életre kelteni gen8-an. Tény, hogy előtte én is lementettem róla a nem reprodukálható dolgokat.Az enyém egy natur 2 lemezes szerver volt, semmi RAID vagy egyéb extrával.
Szóval beraktam a boot lemezt magában és először mindenféle csökkentett módokkal próbálkoztam. mivel nem volt gond vele aztán hagytam, hogy végigfusson a normál OS boot.
Kért néhány driver cserét (hálókártya, videokártya, USB3 driver rémlik) de utána minden rendben volt nálam.Anno win2000 környékén csináltam, egy hasonló gépcserét, hogy csak a vinyó maradt meg a régi gépből ami AMD+nvidia volt és egy sok generációval későbbi Intel+Raedon konfigban indítottam újra. Kb. 1 órán keresztül hörgött, drivert cserélgetett és újraindult aztán egyszer csak minden működött az új konfigban. Azóta egy kicsit jobban bízom az MS szerver oprendszereiben, és ezért mertem itt is kipróbálni ezt a szív transzplantációt.
RAID-et nem használtam se itt se az előző konfigban.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest