- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poolbig
aktív tag
Ezt értem, de ha már szürke zóna, akkor mindenre van megoldás, nemde.
No mindegy, akkor marad a BIOS User Profile. A BIOS-omat oldschool módon USB bootról frissítettem. Az iLO-hoz meg ezt sikerült letöltenem először: CP026236.scexe
Aztán végül csak megszereztem a bin fájlt. Beállítottam OS-nek Win2012-t és abban az exe-ben benne volt.
Az iLO frissítés után megnézem, hogy bootol-e az SD kártyám. THX -
atideath
tag
Én is így csináltam mint amit linkeltél. Tökéletes volt. Előtte mókuskodtam Pendrive-al de az sikertelen volt a gyári USB pendrive készítővel is.
Van még más virtualizálós megoldás a ESXI és a Windows w2k12-n kívül? Lehetőleg olyat keresnék ami Linux alapú hogy azt az egy nyamvadt eszközt tudjam kezelni a HOST-on amire szüksége lenne a VM gépnek. De amíg nem találok egy elfogadható árú Xeon procit addig kénytelen vagyok máshogy megoldani VT-d hiányában. Gondolkodtam hogy feldobok egy Ubuntut+Virtualbox, de annak szerintem a teljesítménye a béka segge alatt lehet.
Vagy még a másik opció a Xpenology direktbe. A kérdés hogy most ESXI -> Xpenology fut, RAW device mappinggel átadott wincsivel. Ha kiveszem a ESXI-t alóla és direktbe futtatom az Xpenology-t akkor újra kell inicializálni a HDD-t? Mindent bukok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPad topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

No mindegy, akkor marad a BIOS User Profile. A BIOS-omat oldschool módon USB bootról frissítettem. Az iLO-hoz meg ezt sikerült letöltenem először: CP026236.scexe
Aztán végül csak megszereztem a bin fájlt. Beállítottam OS-nek Win2012-t és abban az exe-ben benne volt.