- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
poolbig
aktív tag
Ezt értem, de ha már szürke zóna, akkor mindenre van megoldás, nemde.
No mindegy, akkor marad a BIOS User Profile. A BIOS-omat oldschool módon USB bootról frissítettem. Az iLO-hoz meg ezt sikerült letöltenem először: CP026236.scexe
Aztán végül csak megszereztem a bin fájlt. Beállítottam OS-nek Win2012-t és abban az exe-ben benne volt.
Az iLO frissítés után megnézem, hogy bootol-e az SD kártyám. THX
-
atideath
tag
Én is így csináltam mint amit linkeltél. Tökéletes volt. Előtte mókuskodtam Pendrive-al de az sikertelen volt a gyári USB pendrive készítővel is.
Van még más virtualizálós megoldás a ESXI és a Windows w2k12-n kívül? Lehetőleg olyat keresnék ami Linux alapú hogy azt az egy nyamvadt eszközt tudjam kezelni a HOST-on amire szüksége lenne a VM gépnek. De amíg nem találok egy elfogadható árú Xeon procit addig kénytelen vagyok máshogy megoldani VT-d hiányában. Gondolkodtam hogy feldobok egy Ubuntut+Virtualbox, de annak szerintem a teljesítménye a béka segge alatt lehet.
Vagy még a másik opció a Xpenology direktbe. A kérdés hogy most ESXI -> Xpenology fut, RAW device mappinggel átadott wincsivel. Ha kiveszem a ESXI-t alóla és direktbe futtatom az Xpenology-t akkor újra kell inicializálni a HDD-t? Mindent bukok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest