Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
poolbig
aktív tag
Ezt értem, de ha már szürke zóna, akkor mindenre van megoldás, nemde.
No mindegy, akkor marad a BIOS User Profile. A BIOS-omat oldschool módon USB bootról frissítettem. Az iLO-hoz meg ezt sikerült letöltenem először: CP026236.scexe
Aztán végül csak megszereztem a bin fájlt. Beállítottam OS-nek Win2012-t és abban az exe-ben benne volt.
Az iLO frissítés után megnézem, hogy bootol-e az SD kártyám. THX -
atideath
tag
Én is így csináltam mint amit linkeltél. Tökéletes volt. Előtte mókuskodtam Pendrive-al de az sikertelen volt a gyári USB pendrive készítővel is.
Van még más virtualizálós megoldás a ESXI és a Windows w2k12-n kívül? Lehetőleg olyat keresnék ami Linux alapú hogy azt az egy nyamvadt eszközt tudjam kezelni a HOST-on amire szüksége lenne a VM gépnek. De amíg nem találok egy elfogadható árú Xeon procit addig kénytelen vagyok máshogy megoldani VT-d hiányában. Gondolkodtam hogy feldobok egy Ubuntut+Virtualbox, de annak szerintem a teljesítménye a béka segge alatt lehet.
Vagy még a másik opció a Xpenology direktbe. A kérdés hogy most ESXI -> Xpenology fut, RAW device mappinggel átadott wincsivel. Ha kiveszem a ESXI-t alóla és direktbe futtatom az Xpenology-t akkor újra kell inicializálni a HDD-t? Mindent bukok?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
No mindegy, akkor marad a BIOS User Profile. A BIOS-omat oldschool módon USB bootról frissítettem. Az iLO-hoz meg ezt sikerült letöltenem először: CP026236.scexe
Aztán végül csak megszereztem a bin fájlt. Beállítottam OS-nek Win2012-t és abban az exe-ben benne volt.