Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sasa134
üzenetére
Minden proci így működik, ez a normális munkamenet
Észre sem veszed, mert mindig az optimális teljesítményt kapod. Általában azért 10% alatt van a terhelés, sőt inkább 5-7% körül nekem, 20-30 böngészőablak, excelek, outlook alatt.Ha meg tudod fizetni, akkor nyugodtan vedd meg a Zbookot, nem fogsz csalódni benne. Gamer gépet akkor vegyél, ha játszani is szeretnél vele. (Jó ,ezt most írtanám a Zbookra is, mert az meg grafikai munkaállomás lenne igazából.) A Zbook egy tartós, fémházas felső kategóriás üzleti gép, és szerintem a dizájnja is nagyon jól sikerült. Egyébként szétnézhetsz Elitebook 1050 G1 területen is, annyi, hogy itt nincs numbill, de ha külsővel használod, nem lényeges.
-
válasz
sasa134
üzenetére
A Zbookok nagyon jók. A v a belépőszint, a legolcsóbb modellek, de ez itt nem azt jelenti, hogy sz*r
. Nyilván nem ez lesz a legmasszívabb; ha a legjobbat szeretnéd, akkor vegyél egy Studio 15-öst, az viszont nem ennyibe kerül.Egyébként a te felhasználásodra a Zbook szerintem felesleges, de te tudod. Egy i5 is bőven elég lenne, főleg ha H-s, nem U-s. A H-s procik sokkal erősebbek. Da ha már i7, az a sima office feladatoknál is tökéletes, ha nem használod ki a teljesítményét, az sem baj, ezt a visszavesz az órajelből problémádat nem igazán értem

Én Pavilion Gaming gépet használok 9750H-val, nagyon meg vagyok vele elégedve. Néha játszok is, ahhoz kevés illetve nem arra való a Quadro, erre GTX kell. Ha nem használod ki a grafikai teljesítményt, akkor úgyis az inegrált Intel UHD viszi a gépet, az nvidia le van kapcsolva, észre sem fogod venni, hogy a gépben van.
-
válasz
sasa134
üzenetére
Bakker mekkora piti.
A kígyó a saját farkába harapott

Azért én azt hozzátenném, hogy általában nincs gond a HP garis ügyintézésével és javításával, legalábbis az ügyfeleim visszajelzései alapján nagyrészt minden rendben van. Persze vannak kivételek, szerintem a te eseted is ilyen. Ez biztos nem vigasztal téged...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Észre sem veszed, mert mindig az optimális teljesítményt kapod. Általában azért 10% alatt van a terhelés, sőt inkább 5-7% körül nekem, 20-30 böngészőablak, excelek, outlook alatt.
Pyttawrx