- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20532 üzenetére
Nem hinném h ilyen helyen megbontanák a gépet, valszeg vettek 3 raklappal a chstől, vagy egy másik nagykertől és kész.
Nem cserélhető benne a vga (úgy tudom), 2 van benne azért, hogy nem pörgesse az erős vga-t ha nincs rá szükség, így kevesebbet fogyaszt.
Ez a termékszám a szórólap alapján: LC869EAJól értem, hogy csak az "egyik irányba" tudsz váltani a videokártyák közt? Egyébként lefagy?
Még nem volt ilyen kapcsolgatós gépem, de elég ha a 64xx-t kapcsolod ki/be a catalystból.
Ha mindkettőt engedi kikapcsolni, az ciki az amd részéről. -
killermonkii
csendes tag
válasz
killermonkii #20532 üzenetére
Kód meg nincs is az alján.
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20530 üzenetére
A hp nem fog külön laptopot gyártani az ósannak, akármilyen szépen kérik
Van a gép alján egy termékszám, betűk/számok, mindenféle. Azt beütöd a gugliba és fogod látni, gyárilag minek kell a gépben lennie.Az AMD újításait nem követem (nagyon röstellem), de szinte biztos, hogy ők is megoldották a teljesítménytől függően kapcsolható grafikus kártyát... hogy ez a procin van, vagy az alaplapon.. nemtom.
Tehát 99%, hogy kapcsolható grafikus kártya van benne. Alapból megy a 42xx, ha kakaó kell akkor pedig a 6470 (bár lehet h neked kell-e kapcsolnod ezt nem tudom).Van egy Catalyst control center nevű progi a gépen, ott be tudod kapcsolni valszeg a pörkölősebb vga-t is.
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20528 üzenetére
Ha sokat fogot cipelni, fontos egy jó minőségű táska. Szerintem nézz meg több prémium minőségűt, hogy legyen egy "ideális", és úgy válassz az olcsóbbak közül, ami minőségben közel áll hozzá, viszont még elég olcsó.
Esetleg szoktak árulni használtan gyári táskákat akár itt hardveraprón is (gondolom egy-egy cég cserél egy szériát), egész jó áron lehet válogatni.Ha főleg asztalon lesz használva, akkor szinte mindegy, de jobb ha minél jobban körbe van párnázva.
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20525 üzenetére
Nem tudom pontosan melyik hp gépről van szó, prociból ítélve kb 1 éves masina lehet.Közben megnéztem, G6-ról van szó. Itt 5k-val olcsóbb, de nincs 0% thm-re, persze ha ez szempont... viszont van hozzá táska, nemtom ósanban adnak-e hozzá.
Kérdezd meg h náluk lehet-e garanciát bővíteni.. De 10k +1 évet szerintem megér.Magáról a konkrét gépről nincs tapasztalatom sajnos, hátha jelentkezik még itt valaki, akinek hasonló gépe van.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- E-book olvasók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest