Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Külföldön toleránsabbak a szervizben, ezt én is tudom. Ez itt mégiscsak Kelet-Európa

Múltkor visszahozott egy ügyfél egy Lenovo Yoga 13-ast, hogy el van repedve a kijelzője. Esküdöztek, hogy nem csináltak vele semmit. A kijelző működött, a touch része is, csak repedések volt jobbra lent és jobbra fent. Úgy nézett ki, hogy ráültek véletlenül. ÁÁÁÁ, biztos hogy nem, az ő lányuk sosem tenne ilyet! A szerviz nyilván elutasította.
Ha nem te használtad a gépet, hanem a felséged, akkor nem tudhatod mi történt, max. annyit tudhatsz, amit az asszony elmondott. A nők tapasztalatom szerint egész máshogy állnak a műszaki dolgokhoz, autókhoz, stb, mint mi férfiak. Sokszor nem is veszik észre. Az én feleségem pl. megcsinálta azt, hogy a kocsival nekitolatott egy vasoszlopnak, pedig tolatóradar és kamera is van benne, és jól vezet, évtizedek óta minden nap. Nem is szólt, mi történt, nem tartotta fontosnak. Nem mondom, mert nem tudhatom, hogy nálatok mi a helyzet, de valószínűsíteni lehet azért.

Megsértődnöd nem kell, ez itt egy fórum, ahol értelmesen megvitatjuk a dolgokat, és ha tudunk, segítünk. Ha valami eltörik a feleséged keze alatt, akkor benne lehet az is, hogy nem gyári hiba volt. Ettől függetlenül remélem kicserélik neked
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx