Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz l.skywalker #51895 üzenetére

Külföldön toleránsabbak a szervizben, ezt én is tudom. Ez itt mégiscsak Kelet-Európa :)

Múltkor visszahozott egy ügyfél egy Lenovo Yoga 13-ast, hogy el van repedve a kijelzője. Esküdöztek, hogy nem csináltak vele semmit. A kijelző működött, a touch része is, csak repedések volt jobbra lent és jobbra fent. Úgy nézett ki, hogy ráültek véletlenül. ÁÁÁÁ, biztos hogy nem, az ő lányuk sosem tenne ilyet! A szerviz nyilván elutasította.

Ha nem te használtad a gépet, hanem a felséged, akkor nem tudhatod mi történt, max. annyit tudhatsz, amit az asszony elmondott. A nők tapasztalatom szerint egész máshogy állnak a műszaki dolgokhoz, autókhoz, stb, mint mi férfiak. Sokszor nem is veszik észre. Az én feleségem pl. megcsinálta azt, hogy a kocsival nekitolatott egy vasoszlopnak, pedig tolatóradar és kamera is van benne, és jól vezet, évtizedek óta minden nap. Nem is szólt, mi történt, nem tartotta fontosnak. Nem mondom, mert nem tudhatom, hogy nálatok mi a helyzet, de valószínűsíteni lehet azért. :)

Megsértődnöd nem kell, ez itt egy fórum, ahol értelmesen megvitatjuk a dolgokat, és ha tudunk, segítünk. Ha valami eltörik a feleséged keze alatt, akkor benne lehet az is, hogy nem gyári hiba volt. Ettől függetlenül remélem kicserélik neked ;)

Új hozzászólás Aktív témák