- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
válasz
dajkapeter #48837 üzenetére
Ezt is ki lehetne próbálni Live Linux alól...
Én is tesztelgettem, mert én meg azt nem akartam elhinni, hogy Win10 alatt csapnivalóvá vált a virtuális gépben a teljesítmény!!
Habár nem folyamatosan használtam, de nagyon nem így emlékszem rá, mikor még a laptop kb új volt!
Csak azóta addig frissítgették a Win-t, amíg ez lett a vége.
Ja igen, Virtualbox ez is.
Rendesen szaggat a "belső" Win indulási hangja is, ahogy betölt, meg a telepítés is egy örökkévalóság.
Szóval én gondoltam egyet, mondom megnézem már, milyen Linux alatt, mert gyanítottam, hogy a Meltdown és Spectre patchekhez lehet köze a dolognak, vagy ahhoz is.Tehát a már telepített virtuális gépeket hozzáadtam a Live rendszer alatt letöltött Virtualbox-hoz és bebootoltam.
Úgy hasít, hogy az állam leesett!
Ilyen pár másodpercek alatt betölt!
Kicsivel lassabb, ha nincs bekapcsolva a BIOS-ban a virtualizáció, de tényleg csak kicsivel.Win alatt meg mindegy, mert mindkét módon hulladék a futásuk!!
Habár neked lehet más gond van, de ezzel több dolgot is ki tudnál deríteni!
Ezt a 64 bites dolgot is, meg hogy mit tud a géped VALÓJÁBAN, megfékezés nélkül...Linux Mint Cinnamon 19.1 Tara alatt csináltam ezt meg amúgy.
Próbáld ki te is, de ha tényleg telepítesz, akkor csatold fel valamelyik Win partíciót és ott hozd létre a gépet, mert kifutsz a fizikai RAM-ból másként! Ugyanis oda csinál mindent, -ha külön nem kéred másként-, lévén Live módban fut...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest