Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blackdog
üzenetére
Hogyne lenne tapasztalat
. Semmi értelme, hacsak nem fhd filmeket vagy nagyfelbontású képeket akarsz rajta nézni, esetleg grafikázni ,tervezni, de erre ez a méret alkalmatlan. Az FHD felbontás 17"-tól felfelé használható szerintem úgy, hogy több órás munka után se folyjon ki a szemed. Sőt, amikor én a 20"-os gépemről átültem a mostani 17-esre, elég nehéz volt megszoknom ezt a kisebb méretet.Előrevetítem, a külső monitor nem megoldás - majd úgyis lesznek akik ezt mondják - mert a laptopnak pont az a lényege, hogy kompakt legyen és kis helyen elférjen.
Manapság nagyon elterjedt már a 13-14-es méretben a fullhd, qhd. Nézd meg pl. a Lenovo Yoga szériákat. Elég sokat eladok belőlük, és az a véleményem, hogy a yoga 2 13-ban van a legszebb FHD IPS kijelző, amit eddig láttam. Elég kényes vagyok a képminőségre, van összehasonlítási alapom, nem véletlenül mondom.
A nagy felbontás kis méreten ezt eredményezni, hogy más méretezése van a dolgoknak, mint a normál felbontáson / nagy méretű kijelzőn, ezért más, mint a megszokott furcsa eleinte, de hozzá lehet szokni. Én sokat dolgozok excel táblákkal, ezt el sem bírnám képzelni 13-14"-os méretben, mert kifolyna a szemem, az tuti. Itt nem ér semmit a windows nagyítási funkciója, ami ugyanúgy nem ér semmit egy grafikai tervezőprogramnál sem, mert precíziós munkát csak egérrel lehet végezni, nem érintőképernyővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Semmi értelme, hacsak nem fhd filmeket vagy nagyfelbontású képeket akarsz rajta nézni, esetleg grafikázni ,tervezni, de erre ez a méret alkalmatlan. Az FHD felbontás 17"-tól felfelé használható szerintem úgy, hogy több órás munka után se folyjon ki a szemed. Sőt, amikor én a 20"-os gépemről átültem a mostani 17-esre, elég nehéz volt megszoknom ezt a kisebb méretet.
Pyttawrx