Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
juharsirup #41837 üzenetére
Üdv!
Ahogy SeniorTilla is írta az egy dolog hogy elindul.
Én annyit fűznék hozzá, hogy USB 3.0-ás telepítéshez integrálni kell a drivereket a telepítőbe, na erre nem sikerült rájönnöm és igazán megoldást sem találtam hogy miként és hogyan kell ezt csinálni, pedig ha sikerülne akkor menne 3.0-ban is rendesen. Abban egyébként valamennyire igazad van amit írsz, mert én már láttam olyat hogy el se indult 3.0-ból a telepítő... De az elindul és lemezekig már nem jut el eset a gyakoribb, volt már benne részem... -
válasz
juharsirup #41837 üzenetére
De igen, tedd át másik usb-be. Régóta ismert probléma. A telepítési partíció kiválasztásánál hal meg, de ha usb2-be dugod, akkor tovább fog lépni és felismeri a HDD-t is.
Tehát usb hiba, de ha máshogy gondolod, akkor kérdezz rá máshol is, vagy csináld úgy ahogy gondolod, mert te vagy az okosabb, tehát mi itt nem tudunk segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest