Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz asysoft #2995 üzenetére

Édesanyám nx6310-ese meg nem csinálja, azt hittem, viszonylag egyedi hibával állok szemben. De hát mégsem... Gondolom, így arra se nagy esély van, hogy garanciában kezdjenek ezzel valamit. :(((

Szerk.:

Más: nézegettem kicsit a notim alját. Egy-két csavaron látszik, hogy bizergálva volt (pl. a vinyót a boltban a srác az orrom előtt szedte ki, hogy megmutassa a cseréjét). Én meg megnéztem a gépben lévő memória modult, illetve óvatosan végignéztem a csavarokat (rossz szokás, de találtam egy kiesőfélben lévőt is...). Ugye ebből nem lehet gond, ha esetleg ezt meglátják szervizben? Vagy itt is a legbiztosabb, ha beballagok vele egy HP partnerhez, és megmutizom a gépet, hogy mondjanak rá valamit? Bocsi, hogy sokat parázom ilyeneken, de biztosra akarok menni, nem akarok pl. feleslegesen kiadni lóvét gari bővítésre, ha esetleg úgyis visszadobnák... Ja, és elkezdtem a visszaolvasást, hogy ne maradjak hülye HP ügyben, de addig is szeretnék kis megnyugtatást. :)

Új hozzászólás Aktív témák