Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ezt most nagyon félre értetted szerintem. egy szóval sem említettelek, miből gondolod hogy rád céloztam vagy negatív színben tüntettelek fel?
a refurbished, nem a 3 betűs cég vagy a te kitalációd, még csak nem is a hp-é vagy a notebook üzletágé, hanem egy kereskedelmi fogalom. az egy dolog hogy te refurbished-ként, meg remarketed-ként hirdetsz, de engedd meg hogy használjuk a szavakat jelentésük szerint, pl hp refurbished.
ja értem már... ebből gondoltad, hogy rád céloztam:
akkor lehet, hogy a fórumtárssal találkoztál, ő szokott ilyen cseleket is bevetni.
nos kimaradtál abból a részből, amikor privátban megírta melyik szervizről van szó. tudni kell, hogy egy régi fórumtárs dolgozik ott és többeknek segített már hasonló módon, akár nem garanciális problémákban is. ezért is volt ajánlott eddig az a szerviz és ezért is érthetetlen ami történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 16IRX9-Type 83DG
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx