- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Nézd, az akksi egy érdekes dolog. Ha van pontos termékszámod, érdemes e-bayen is körbenézni, hátha van vmi jó utángyártott termék. De ott fennáll a rizikó, hogy nem lesz jó, vagy vmi hibás. Ez van akkora beruházás, hogy érdemes a kicsit drágább, de biztosan garisat választani.
-
TheBomberman
tag
Még esetleg annyit szeretnék kérdeni hogy van-e valami tuti tippetek, honnan lehetne egy ilyen akksit beszerezni kedvezőbb, akár külföldi oldalról is? (Googlen már elég sokat böngésztem, de állítólag sok a scam, vagy gagyi cucc) Köszi

-
TheBomberman
tag
Köszönöm a válaszokat!

Így mint kiderült rosszul kezeltem az akksit, ami nem tett jót neki. Hibájából tanul az ember, sajnos.
-
pumukli23
senior tag
Plusz érdemes havonta legalább 1-2 alkalommal lemeríteni és teljesen feltölteni.
Nekem azt tanácsolták, hogy 15-20% alá ne hagyd, hogy lemenjen.Nem tudom bejön-e, fél éve használom így, egy éve van nálam a gép, az akku benne két éves, és 9,9% elhasználódottságnál tart.
(Viszont én nem veszem ki az akkut, sokat viszem ide-oda.) -
Melack
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Helló! A mWhra kell figyelni, mert az szabja meg, hogy mennyi ideig tud menni egy töltéssel. Pontos típusszám alapján tudod kiválasztani azt, ami neked kell. Pl itt
És egy gyakorlati tipp: ha az akksi fullra töltve, és asztalon hasznáod, vedd ki belőle
Nekem most múlt egy éves a gép, de az akksi kb 2-2,5 órát bírja akksiról, ha csak filmezek vagy doksikat pakolgatok (videókártya teljesítményét vedd le) Üdv -
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman
üzenetére
Ja és még annyi, hogy mik azok a szempontok amiket figyelembe kell venni egy akku vásárlásánál? Mi a fontosabb? Magasabb mWh, cellaszám, stb?

-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
HP G62 típusú notimban kicsivel több mint 1 év után - pont a garancia után - elszállt az akksi, nem bírja tovább 30 percnél! (76%os elhasználódás) Jelenleg egy 5500 mWh-s MU06 akksi van a gépben, de ezt értelemszerűen ki szeretném cserélni. A kérdésem az lenne, hogy hol találok jó áron G62be való LEHETŐ LEGERŐSEBB akkut és hogy egyáltalán melyik a legerősebb akku ehhez a típushoz? Tudom hogy a Google a barátom, de vele nem tudom megbeszélni a dolgokat!
Előre is köszi,
Gabesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem most múlt egy éves a gép, de az akksi kb 2-2,5 órát bírja akksiról, ha csak filmezek vagy doksikat pakolgatok (videókártya teljesítményét vedd le) Üdv