- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ugye nem baj, ha en ezt most bezarom?
Ott van erre az OT, esetleg azonnali kerdesek, felesleges uj topic neki. -
Pompi
nagyúr
Hát igen, délután kétségkívül nekem is az ex-4-f-club-os srácok, azaz Béres Zoo és Nyalaka jönnek be a legjobban, pont amióta Béres Zoo átment reggeli műsorvezetőből délutániba, azóta haldoklik a reggeli rádiózás. Pedig annak idején feküdtem a Béres Zoo féle Szabi duó produkciókon... igaz akkor még egy másik adón... de hát jönnek mennek ezek a fazonok.
-
GPG
csendes tag
valóban a béka hátsófele alá süllyedt a magyar rádióműsorvezetők ''poéngyártása'', de én most felfigyeltem egy adóra, ahol szerintem, hangsúlyozom szerintem tök jó műsorvezetés folyik, mármint nem profi vagy ilyesmi, hanem szórakoztató, legalábbis számomra nagyon. Ez a Radio D*ejay c. adó (92.9) hétköznap délután 4-7-ig tartó műsora. Én nagyon sokat szoktam a két műsorvezetőn röhögni, csak az a baj, hogy úgy tudom, hogy csak Pest megye vagy Budapest körzetében lehet fogni. Szal én se tudom mindig hallgatni, mert originál én sem vagyok pesti...
-
Dilikutya
félisten
Eltávolították biztos a médiából... ez egy szomorú sztori, ne számítson senki happy end-re...
-
KrAt
veterán
Hová tünt Daemon Hill
-
Ultram3jor
senior tag
IQblaster totyik ez is!
Mire van az azonnali totyik?
-
Pompi
nagyúr
Hát látod izlések és pofonok.
Én pl. már a TV-s korszakában megutáltam Hepi Endrét. A rádiós, erőltetett mélytorok krákogásos okosságával pedig csak rátett egy lapáttal. Sajnos szinte az összes reggeli rádióműsor lesülyedt a béka segge alá. Nekem talán még leginkább a Harsányi féle Rádió1-es trió a leghallgathatóbb.
A Lovesless féle gondolatmenethez pedig csak annyit, hogy a technikai jelenlegi állása szerint, erősen figyelembe véve a magyarországi viszonyokat még nem megoldott az internetes rádiók autóban való hallgatása -
Atticus
senior tag
-
törölt tag
Ezek szerint még van olyan ember aki nem internet rádiókat hallgat, hanem valamilyen perverz okból kifolyólag a magyar rádióadókon kínozza magát
Egyébként nem tudom hová tűnt ez a fazon, de akárhol is van, a többi áljópofa rádiósnak is követnie kellene úgy, hogy soha tobbet az életben ne kerüljenek elő újra.
szerk: elnézést kérek attól, aki szereti
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
Emberek hová tűnt HEPI ENDRE?
A Rádió 1-ből kiebrudalták... hónapokig sehol sem volt. aztán ment a Danubius-hoz. De pár napja onnan is eltűnt a Reggeli Triós-ból... Maradt helyette Lilu, Lovász, és jött Balázs (Sebestyén Balázs)
Mondja meg valaki miért pont az ilyenek maradnak műsoron?
És hová tűnt HEPI ENDRE???
És azt is mondja meg valaki, ha van valami híre, hogy hol tűnt fel újra.
Egyáltalán ismeri valaki rajtam kívül Hepi Endrét?
[link]
[link]
[link]
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest