- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
nyah
a neve ''Hardware sensors monitor'' vagy röviden hmonitor. nagyon fasza kis cucc, mindent mér, buborékos riasztás stb. az egész cucc telepítve 500k
[Szerkesztve] -
moonman
titán
ha menne a tar.hu feltennék képet, mert megtaláltam a megoldást.
mi a szar van vele, két napja semmi, még pingetni se lehet, ellopták a szervert?? -
moonman
titán
válasz
MoP_FX 57 #27 üzenetére
nos, 2000-nél lejjebb nem viszi. gondolom azért, mert itt most elég meleg van. a kézi szabályzóval biztos lehet még csökkenteni, de inkább rábízom.
két rendszerhűtő, azaz két házventi? ha a ht p4-et meghajtva elviszi házhűtő nélkül, akkor xp2500-at lazán...
Bővebben: link
''A legmagasabb fordulatszámon sem hangos, és a legalacsonyabb fordulatszám mellett is képes rendesen hűteni. Simán bírta a tuningot is, mindig az elsők között végzett. Nincsen rózsa tövis nélkül, vagyis még a legjobb lében is van kanál. A bökkenő a CNPS7000-AlCu esetében az ár, ugyanis tesztünk legdrágább harcosa volt. Tény, hogy a nettó 7200 forint körüli árért minőséget és kiváló hűtést kapunk.''
[Szerkesztve] -
moonman
titán
pcalert msi gyártmány?
-
moonman
titán
ajánljatok nekem valami kicsi és egyszerűen konfigolható hőmérő progit, ami a tálcára ülve mutatja az értékeket. nem baj, ha hdd-t is nézi
speedfan, mbm nem játszik.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest