Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Na azóta emelkedtek a jegyárak, mióta utoljára néztem, meg fel is hívtam a jegyrendelést.
Ha 23.-án utazom akkor mindenestől 26261Ft Shannon-ig,
ha 25.-én akkor 19501Ft illetékestől, mindenestől.
Remélem mire holnap befizetem a pénzt, már nem emelkedik tovább. -
Fortissimus
őstag
Hazafele nem mostanában akarok jönni...
A ryanair egyelőre csak sármellékről indul. Tervezett utam:Sármellék-London Stansted-Shannon
Ez ha ma megrendelem a jegyet( Ibuszon keresztül,ami plussz 1500ft foglalásonként, mert sajna nincs dombornyomott kártyám) akkor sincs 10000ft.
[link]Itt a ryanair honlapja.
Én majd ha hazafelé jövök állok meg 1hétre Amsterdamban 'kipihenni' a fáradalmakat.
Várom a további véleményeket -
Kicker
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
RyenAir jó!! én sármellékről mentem Londonba vele, nincs gond, olcsó mint állat, BOING-ekkel szállítanak, szóval pazar, késés nem nagyon van én legalábbis nem tapasztaltam! az ellenőrzések kicsit idegesítők, pláne mikor hazafele, a magyarhatárőrök mindenkit egyesével végig szemeznek,és számítógépen ellenőriznek.... de a RyanAirrel nem volt gond!
engem egyébként az érdekelne, hogy honnan indulsz te? melyik reptéren szállsz le? elvileg a RyanAir nem a központi reptéreket használja, hanem külvárosit stb... mennyi a jegy odavissza mindennel együtt? én nyáron akarom meglátogatni amszterdamot, mielőtt el nem nyeli az egész országot a víz...
-
Fortissimus
őstag
Köszi az infókat!!
Úgy olvastam, hogy legkésőbb a gép indulása előtt 40 percel kell becsekkolni, utána nem engednek fel a gépre. Remélem ez még mindíg belefér az időbe. Van aznap később is gép, de akkor az egész délutánt a reptéren töltöm.
Írjatok még véleményeket légyszi, ma meg kell vennem a jegyeket!!
Ryanair-el vkinek van tapasztalata, szokott-e késni?
Thx -
kraftxld
félisten
válasz
Fortissimus
üzenetére
2 órának is elég kell lennie, ha nem nagy a sor. Sajnos a fapadosok nem vállalnak transzfert, pedig akkor megvárna a gép tutira, és a csomagokkal se kellene bíbelődni.
Előfordulhat, mert multkor mikor Berlinbe mentünk, először átszálló utasokra vártunk fél órát, utána meg foglalt volt a légtér, így 1,5 órát késtünk. -
Fortissimus
őstag
Ja, ezt is néztem, de Dublin nekem messze van (Limerick-be megyek és Shannon-ba szállok le, egymás mellett vannak), meg ez drágább is mint a másik és megéri átszállnom.
És ha késik a gép tegyük fel 1órát, még akkor is van 2órám, hogy átcsekkoljak. Ennek még mindíg elégnek kell lennie nem?
Mennyi a valószínűsége annak, hogy egy 1,5órás repülőúton késik a gép 1órát?
Ez is olyan, mint a MÁV? Nem lehet bízni a menetrendben?
Köszi a segítséget
-
kraftxld
félisten
válasz
Fortissimus
üzenetére
3 óra elég lesz, ha nem késik a gép
BP-ről van közvetlen fapados Írországba:
[link] -
Fortissimus
őstag
Hi all!
Jan.végén utazom írországba Londoni átszállásal.
A tervezett gépem 15.00-kor érkezik Londonba és 18.00-kor menne tovább a másik gép. Természetesen ugyanarról a reptérről.(London Stansted)
Q.: Biztonsággal át tudok szállni a másik gépre, lesz-e elég időm becsekkolni a másik gépre, nem túl szoros ez a menetrend?
Még nem utaztam repülővel, nem vágom mire mennyi idő kell, semmiképp nem szeretném magam megszívatni.
Repült már vki a Ryanair-el? Tapasztalatok?
Előre is köszi a segítséget, véleményt. -
kraftxld
félisten
[link]
Mi ebben a hotelban voltunk 1 éve, a reptéren egy turista információs pontból foglaltattuk a szobát.
Egy kétágyas szoba hétköznap 50€ volt svédasztalos reggelivel.
Hétvégén kb 80€-ra számíthatsz, ennél olcsóbb nem igazán lesz, max kollégium.
5-10 perc alatt szinte mindent el lehetett érni villamossal
-
Szőrös
veterán
Cimbivel mi jövő hét szombaton megyünk ki Amsterdamba de még nincs szállás....esetleg vki tudna mondani / van róla tapasztalata ?
-
kraftxld
félisten
Up-olás helyett nem ártana visszaolvasni kicsit

64K/fő szerintem elég sok. Most skyeurope-val hugyé-szaré ki lehet menni, ha hétköznap mentek, meg a szállodát hamar lefoglaljátok az is megvan olcsón. 2 db Iamsterdam kártya, és lehet menni várostnézni.
100-ból megvan a 3 nap 2 főre.
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
hello, hallo, valaki help me!!!

-
Kicker
őstag
UP
ja és még egy nagyon fontos kérdés:
a külföldiek ugye nincsenek kitiltva a kávéházakból? olvasgattam a topicot, és valaki irta hogy ez is szóba került....
jujjj csak nem -
Kicker
őstag
nos keresgettem a topicokat ami nyaralás utazással kapcsolatos, de belebotlottam e topicba.
nos én is most pont hollandia fele veszem az irányt, no nem repülővel, hanem busszal.
a kérdés:
elég a személyi hollandiába? vagy útelvél kell? régi személyi is jó? barátnőmmel pontolyan helyzetbe vagyunk hogy régi személyije van+ érvénes útlevél. nekem meg kártyaszemélyim van, lakcímigazolóval. csak nem fordítanak vissza a határnál, vagy mégis?
amszterdamba mennénk, 2 éjszaka, félpanzió, programok, bíztosítással együtt 63500/fő. ez nem rossz ajánlat, vagy tévedek? emellé még 50-60ezer forintért elég eurot váltani, tehát 200ból megfordulunk... remélem jó lesz...
-
koffein
csendes tag
Sziasztok!
Amszterdamba repülünk 2 hónap múlva sky Europe-al...ami érdekelne,és ezt a telefonon sem tudták megmondani,hollandiában leszálláskor elég a személyi igazolvány mióta eu tagok vagyunk? Van valakinek tapasztalata?
Köszi! -
tényleg nem kérnek papírt, de azért jobb, ha kinyomtatod, és magaddal viszed a visszaigazolást...

kaját nem kapsz a gépen, persze vehetsz 10 euróért bármit.
-----------------------
én vizzair-rel utaztam, ott még helyjegy csincs, becsekkoláskor nem adnak, mindenki oda ül, ahova akar. Ennek folyományaként olyan össznépi tolakodás volt, hogy csuhajja...
jó magyar szokás szerint.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Fapadossal repült már valaki a PH-ról? Igaz, hogy nem kell semmilyen papír a reptéren, csak bemondom a 7 jegyű számot és felszállok a gépre? Mi van, ha elfelejtem a számokat? Azért csak ellenőrzik valahogy.
Kaját kapunk a gépen?
-
jerry311
nagyúr
Hát akkor előszedem megint

Jan. 9-13-ig lesz kint valaki?
-
Bhoeurh
tag

-
ezt a levelet most kaptam, ha netán vki amszterdamba menne szilveszterkor...
Sziasztok,
Családi okok miatt eladó 2 darab repülőjegy Amsterdamba, szilveszterre.
SkyEurope
Odaút: Indulás: 2005 december 31. reggel Bp Ferihegy
Haza: Indulás: 2006 január 3. este
Összesen 42 ezer Forint a két jegy (Átírás is benne van)
Ha nem érdekel kérlek küldd tovább, sürgős.
+36702465882
vagy
+36703682763
Megnéztem, hogy ebben az időpontben erre a járatra jelenleg 89.101 Ft a jegy.
Nóri -
jerry311
nagyúr
válasz
nofreenick
üzenetére
Na akkor ma heinekent iszok, remelem odaerek

-
nofreenick
aktív tag
azt nem tom, de itt a múzeumban úgy van, h a belépőjegy tartalmazza 3 pohár hajni árát, és ezt a benti ''bár''-okban válthatod be... a múzeum területén kettő ilyen is van, ahol nem veszik túl szigorúan, h hány pohárral fogyasztasz
mi pl a csapossal már ölelgettük 1mást a végén, meg én csapoltam a vendégeknek
szal nagyon fílinges... az 1 hét alatt amíg kint voltam mindössze 1x sikerült berúgnom... na az itt volt... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jerry311
nagyúr
válasz
nofreenick
üzenetére
Van nekik valami ''ceges'' sorozo?
Szoval amit a gyar uzemeltet? Azt megneznem szivesen, meg talan olcsobb es jobb mint mashol
-
jerry311
nagyúr
Igazabol nem vagyok nagy muzeumjaro, Heineken Brewery-be akartam eljutni, de aztan szomoruan tapasztaltam, hogy du. 5-ig adnak jegyeket en meg 5 elott nem vegzek melohelyen

Muzeumok sem a keso esti nyitvatartasukrol hiresek
Meg hamar sotetedik es nincs allvanyom a fenykepezogephez
Miert nem tudtak nyaron idekuldeni?
Viszont finom sorok es sajtok vannak
-
jerry311
nagyúr
Nem nyitottam uj temat...
Van itt valaki amszterdamban?
Unalmas dolog egyedul inni... -
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
én egy tapasztalattal rendelkezem, meg is osztom veled.
februárban jártam kinn céges dologgal kapcsolatban Brémában, Bpest Ferihegyről indult egy Airberlin járat Nürnbergbe, ott át kellett szállni egy másik Air Berlin járatra, és már ott is voltam. mindkét út kb 1.15 ideig tartott, mindkettőn kaptam egy üdítőt meg 1 szendvicset, ha akartam volna vehetek magamnak még akármit, de brutál áron (így nem is tettem ilyet
)
utaskísérők kedvesek, gép teljesen rendben volt, szép, jó.
nem láttam különbséget a malévhoz képest. (mikor izraelbe mentem malévvel, volt vacsora a repülőn. ennyi.) -
faster
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Holland út érdekel, vagy csak úgy általában a fapados járatok?
-
bolondember
MODERÁTOR
Lenne egy kérdésem:
van vkinek tapasztalat fapados légitársaságokkal? Párommal Szeretnénk pár napot eltölteni külföldön, és fapadosra gondoltunk (ízijet, wizzeer, skájeurópa, stb).
Olyan onfókra gondoltam, h mennyivel előre érdemes lefoglalni, melyik a legjobb, stb.... thx -
VÁMpír
aktív tag
Igen, Ferihegyről. Budapest-Prága-Amsterdam az útvonal. Itt tudsz foglalni a legolcsóbban: http://www.interjegy.hu
Ha júniusban utazol, ezt sasold meg: http://klm.mhc.hu/40-4/hu/index.php -
MaTT
aktív tag
Ha jól tudom van menetrendszerű buszjárat..
-
Versus
senior tag
Hát volt szerencsém egy hosszabb oda-vissza úton az Air F....e -hez ott normál jegyárért is szívattak rendesen ,arról nem is beszélve hogy a Párizsi reptéren egyfolytában sztrájk van (szerintem mindig ezt mondják mikor lusták dolgozni vagy elszúrnak valamit) .A történet elég tanulságos habár off de ha pl kispénzű diák/fiatal lennék és simán túrista út lenne a cél én is fapadossal repülnék ,2 órát ki lehet bírni kaja nélkül (pláne amilyent a repülőn adnak) az IC-n 3 órát mászik az ember és ott sem nyalják ki a fenekét ,kit érdekel ez az apró kényelmetlenség?!
Amúgy én is a Kölnig repülővel onnan vonattal verziót választanám ,szerintem is olcsó és gyors megoldás pláne hogy a német IC nem 70 km/h-s átlaggal repeszt ! 
-
Jazzy
tag
Ez nem teljesen igaz, mint az írtam (lásd kiegészítés) én egy utazási irodában dolgozom és napi szinten kell ezzel foglalkoznom, így viszonylag otthon vagyok a témában, nem csak az átszállásra vonatkozik. Egy ismerősömnek kellett egy napot bécsben tölteni, mert nem indult aznap a gép!! És nem ő volt az egyetlen!!
-
zrubi
senior tag
-
Jazzy
tag
Ez ebben a formában nem teljesen igaz, mert a fapados járatoknak van egy jópár buktatója pl.: Nem biztos, hogy a gép elindul azon a napon kissé kényelmetlen és a fapados társaságok általában úgy csinálják, hogy a rendes menetrend szerinti járatok néhány helyét adják ilyen olcsón kaja és egyébb szolgáltatások nélkül!! Így ez nem fog megtörténni.
-
zrubi
senior tag
A google csodákra képes

http://web.matavnet.hu/lupustr/repjegy.htm#Irod%E1nkban -
petakpa1
őstag
Esetleg nézd meg, hogy nincs e Bécsből közvetlen fapados Hollandiába!
Az Indexen mostanában elég sok cikk szólt erről a témáról, nézd át őket, utána meg keress rá az ott említett légitársaságok neveire a neten.
Internet RULEZ
-
bitfarkas
őstag
Egyszerűbb, ha Bécsből mész, mondjuk Düsszeldorfba, Hollandia onnét pedig egy ugrás. 100 Eu-ból megúszol egy utat
-
napos2600
tag
a telekocsi-s megoldast is elvetetted?

-
Jazzy
tag
Hali,
Szerintem Mo.-ról még nem megy fapados Hollandiába, azt tudom neked javasolni, hogy nézd meg ezt az oldalt, mert szerintem Berlinböl megy gép és oda meg busszal is eljutsz!!
http://www.airberlin.com/ -
Cefa
senior tag
Sziasztok szeretnék kicammogni hollandiába és ha lehet akkor a legolcsóbban.
Mostanság indultak be a fapados járatok de egyszerűen nem találom az árakat. Pedig már vagy 5 ször átnéztem a malév honlapját.
Biztos én nem figyeltem jól ezért ha valaki tud segíteni akkor irja meg.
vagy ha tudtok olcsó utazási lehetőséget hollandiába akkor léci segítsetek köszönöm.
Pl:Szomszédos országokból olcsóbban ellehet jutni hollandusba odáig meg elvisz a vonat, vagy ilyenek.
Minden ötletnek(kivéve az autóstop) örülnék.
előre is köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jó magyar szokás szerint.