Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SportMotoros
újonc
Sziasztok!
Egészségügyi kiskönyvet lehet venni?
Itt képesek egy tizenötöst lenyúlni az emberről is.
Más orvosokban meg nem bízok.
Vagy van, aki tud ilyen helyet, ahol X összegért csináltatnak, minden formalitás nélkül?
-
barby02
újonc
megszeretném kérdezni hogy a kelti pályaudvartól gyalog messze van a józsefvárosi piac?
és hogy gyulai vagyok megéri felmenni?olvasgattam de mostani nem nagyon volt...és mégegy kicsit félek hogy bajom lesz:/ 16 éves vagyok és egyedül mennék fel ez igy parás?
[B][/B]
-
tomcsi23
veterán
A jozsót már vagy 6-7 éve be akarják zárni, de még nyitva van, egy hónap múlva is nyitva lesz.
- gondolom, nyitva is találtad.
Keleti-Józsi: elsétálsz 24-es villamosig, onnan 2 megálló Orczy tér, és átsétálsz a Kőbányain a piacra. Vagy 24-essel 1 megálló, átszállsz a 28-asra, az meg az elején és a végén is megáll (kb egy villamosmegállónyi hosszú a piac).
Aki odamegy, az az értékeire fokozottan vigyázzon! Még a táskát is kivágják, ha értéket sejtenek, úgy hogy érszre se veszed.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki hogy tudok eljutni a KEletiből a Józsefvárosi piacra a legrövidebb úton BKV-val, előre is kössz.
-
jenci91
újonc
Hali fiúk, lányok!
Azt szeretném kérdezni hogy igazak-e ezek a rémhírek hogy a jozsó be fog zárni? Lécci valaki írjon jövő hónapban szeretnék elmenni oda shoppimgolni mindenfélét.
Előre is köszi.
Sziasztok -
Baboon
senior tag
Szervusz!
Honlap szerint az Inter Európa Bank-nak nincs fiókja közvetlen a nyugatinák. Cserébe 1 megállóval előtte az Arany János utcánál (ami amúgy a nyugatitól 5perc séta) van egy.
Szabadság tér 15 szám alatt.
[link]
Ide írd be a címet és kiköpi hol van. Ha ránagyítasz megfogod látni az Arany János utcani megállót is, ahonnan 5 perc séta kb.
Mod:
Az info innen van:
[link]
Itt azt írják a Szabadság téri a budapesti területi igazgatóságuk, szóval az a legnagyobb amit találhatsz a környéken.
[Szerkesztve] -
Gabykaa
újonc
Hello. Csak annyit szeretnék megtudni, hogy jövő hét kedden mennék egy bizonyos bankba, ami a nyugatinál van(Inter Europa) Kőbánya Kispestről. Szóval metróval meddig menjek és utána még át kell-e szállni vagy mennyit kell gyalogolni és merrefelé? Köszönöm előre is!
-
lesaux
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #8 üzenetére
az ecseri (TANGÓ !!
) az meg az ecseri úton
Ez különösen az IQblasterTotyik minősítéseddel megkapó. -
bazs
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #8 üzenetére
Azt is kérdeztem, hogy milyen utca, vagy pontosabban hol, esetleg, hogyan lehet megközelíteni. Szóval nem a kérdés láma hanem a te hasznavehetetlen válaszod.
-
bazs
aktív tag
-
bazs
aktív tag
válasz
Retropoint #4 üzenetére
-
zsiga667
addikt
-
bazs
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Igen, csak bannan nem vagyok biztos, hogy az a piac az a bizonyos 'hírhedt' piac, ahol kevéssé legális ügyletek stb bonyolódnak. Lehet, hogy csak egy sima zöldségGyümölcsHús piac
-
-
bazs
aktív tag
Ezt a topicot azért nyitom, hogy itt lehessen feltenni az ilyen jellegű kérdéseket.
Még mielőtt valaki azzal vádolna, hogy nem használom a keresőt, és van már ilyen topic, elárulom, hogy használtam a keresőt és bocsi, de nem találtam hasonlót.
Ezután a kis bevezető után a kérdés:
Hol van Bp.-n az ecseri, kínai és józsefvárosi piac. Azokra a legendásan hírhedt piacokra gondolok, ahová jó érzésű ember nem megy, vagy ment be még néhány éve.
Egy konkrét utcát, ha tudna valaki mondani, esetleg tömegközlekedéssel megközelíthetőséget, thx
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Suzuki topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest