Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Moltiszanti #40217 üzenetére
Igen nem csak hittem, hanem ott is voltam. Pontosabban már eleve belépés után jött ez a felirat.
Ezért furcsa nekem az egész. Hogyhogy az úristenbe tud előjönni a cib bank online-ra bejelentkezve ez az üzenet egy tranzakció kezdeményezésekor. -
anonymus89
addikt
válasz
Moltiszanti #40214 üzenetére
Rendben már elindítottam tegnap csak nem tudtam ha jóváhagyja neki az ingyen van-é?
-
cocka
veterán
válasz
Moltiszanti #40215 üzenetére
És ott is ez a két kamu telefonszám meg kamu email cím volt?
És te biztos vagy abban, hogy háromszor el is rontottad a kódot?
-
cocka
veterán
válasz
Moltiszanti #40208 üzenetére
Mármint minek a PIN kódját? Amivel beenged a netbankba vagy a tranzakciók jóváhagyásánál?
-
válasz
Moltiszanti #40192 üzenetére
ezeket le szokta követni a piac néhány hónapon belül.
-
RR-13
őstag
válasz
Moltiszanti #40146 üzenetére
A számlanyitási kedvezményt egyébként nem kellene visszafizetni 6 hónapon belül sem, a szabályzat szerint, amiben ilyen szankció nincs írva.
6 hónapon túl, és 6 hónapon belül azonnalival meglehet szüntetni a számlát díjmentesen, ha erre valamelyik bankszámla kivonatban van a jövőben életbe lépő hirdetményi változás miatti felmondási tájékoztatás.
Vagy alaphelyzetben rendes felmondással is meg lehet szüntetni díjmentesen, 6 hónapon túl.#40148: Nem. Leírtam, hogy mikor hogy lehet.
Azért siettek, mert március 31-ig volt lehetőség azonnalival, díjmentesen megszüntetni az április 01-el életbe lépő hirdetmény el nem fogadása miatt.
Van jelentősége, hogy hónap végén, vagy hónap elején szünteted meg, elvileg az egész havi díjat elkérhetik, mint megkezdett hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- Kuponkunyeráló
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- SzoftverPremium.hu
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest