Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
A futócipőmet (Rebook) a Pólusban vettem (nem a hervisben). 13 e Ft volt, zselés talpú, hihetelenül kényelmes, szellős. Szerintem elárazták.
-
Lidi
aktív tag
hát igen... itt a gőzben elfér. Érdekes, jobban pörög, mint pl a canon a75 -ös topic :)
-
Lidi
aktív tag
Most jöttem haza... hát van reebok bolt a westendben, de a cipő választék elég csekély. Nem is volt olyan ami tetszett volna. Legközelebb megyek a váci útra, ha ott se lesz akkor a váci utcába.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Libi nézd meg a nagy boltokba
mint amilyen a Giacomelli ... volt:((( sajnos már megszünt az utólsó reebok cipöm mi is ott vettük :( meg zoknit :DDD de megszünt hungaryn a Giacomelli
ááá megvan a Hervisbe tuti kapsz ribákot:D -
Strottler
tag
Futáshoz kell, vagy csak hétköznapi használatra?
Én futáshoz Asics-et vagy Saucony-t vennék, de ilyet se nagyon lehet kapni... -
fLeSs
nagyúr
Remélem nem probléma, hogy belinkelem ezt a képet.
Sztem a legüberebb. :)) -
Lidi
aktív tag
Ezt a Giaakármit én se találom, de a westend honlapján van egy Reebok kereskedés. A váci u. kicsit messze van nekem.... Itt meg meló utá át a hídon, váci út, és már ott is vagyok a vesztendben. A francba, most nézem hogy csak egy 20 -as van nálam.... remélem elég lesz.
[Szerkesztve] -
Bass_2
tag
A Váci utcában van Reebok márkakereskedés. Én is ott vettem a cipőm.
(a bevásárló utcára gondolok, lehet, h nem utca, hanem út, ezt mindig keverem. A lényeg, h a híres bevásárló utca :D) -
Lidi
aktív tag
Akkor asszem a westend lesz a nyerő.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Westendben ott a márkábolt.
-
Bencom
senior tag
Pénzért bárhol...:DDD
-
DaSilva
senior tag
Master's sport
-
L3zl13
nagyúr
Én a Giacomelliben vettem legutóbb. Nem Reebok márkabolt, de anno elég nagy választék volt belőle.
Giacomelliről tudok a Westendben, de én a Fóti Cora melletti üzletükben vettem. -
Lidi
aktív tag
Ez a RENO ez van ott a Duna Plaza környékén ?
Most is egy Reebok cipőt nyúzok, még hordható állapotban van, 94 -ben vettem :)
Remélem létezik még ez a hexalite vagy minekhíjják.. ilyen méhselyt szerkezetű légbuborékok vannak a sarkam alatt, és nagyon frankó....
Jó lenne óbuda, békásmegyer környéke.....
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Ukrajnában eredetiek vannak, az itthoni negyedéért!
-
Digital
addikt
Én Jugóba vettem az enyém (mondjuk nem sok köze lehet hozzá 4000 huf-ért,de sokan megdícsérik milyen jól néz ki:DD)
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Egyáltalán hol kell?
BP? NYH?... -
Integra
titán
ferenciek tere - petőfi sándor utca
-
Lidi
aktív tag
Nem találok sehol ilyen boltot. Hol lehet ezeket kapni ? Nincs vmi márkaboltjuk ? Egyéb cípőboltokban láttam 1-2 példányt, de azok vagy nem tetszenek, vagy nincs jó méretben... ( 43 )
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest