- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
kolam
csendes tag
Hali!
DC kliens Linux-hoz tobbféle is van tudomásom szerint. Én a ''dcgui'' -t használom, tökéletesen működik ( UHU 1.0 alatt, 1.1-el még nem próbáltam) .
És fordítani se kell ha nem muszáj, ugyanis elég sok program UHU-s csomagja elérhető ( pl. [L]http://ubk.uhulinux.hu[/L] )
a dcgui-hoz két csomag kell: először fel kell rakni a ''dclib'' csomagot majd magát a ''dcgui'' csomagot, célszerű ha a verzió számuk megegyezik.
Én most pl. a 0.2.19 verziókat használom, de van már 0.2.20 is úgy láttam. Emlékeim szerint (már vagy fél éve raktam fel) néhány már meglévő csomagot mintha frissíteni kellett volna hozzájuk, de ezt ha pl. a ''Kpackage''-val rakod fel ki fogja írni, és akkor nyilván először azokat kell frissíteni újabb verziókra, és utána tudod felrakni a dcgui-hoz szükséges csomagokat.
üdv.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
én próbálkoztam, még az 1.0 idején dc++-szal, már nem emlékszem melyik klienssel, de talán ezzel...
most a nemrégiben, 1.1 alatt megint kellett volna, fel is telepítettem, de valami gond volt, valószínüleg csak nem én tudtam használni...
szóval próbálkozz csak tovább, mert működnie kell!
olvasgasd sokat a dokumentációkat, nálam ez segített. :)
amúgy mikor írja ezeket ki?
a configure futása közben?
mert ha igen akkor valszeg függőségi gondok lehetnek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest