- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
bozsikjanos #4 üzenetére
Ha radugod a modemet az egyik usb portra, es beirod hogy lsusb, akkor nem latja?
-
biga
őstag
Soha senki nem mondta, hogy a softmodemeket (vagy winmodemeket) Linuxhoz könnyen lehet (ha lehet egyáltalán) telepíteni. De azt nem értem, hogy ez miért minősítené a winmodemeket. (én sem mondom a winmodem telepítése miatti lefagyásra, hogy: ''ennyit a linuxról'') Linuxhoz valamilyen ''hardmodem'' illik.
-
bozsikjanos
csendes tag
A modemom típusa: SpeadTouch USB - modem a Thomson cég gyártja de a weboldalukon nincs linux alá szoftverük csak Windows-ra. A modemet az Internet előfizetéhez kaptam.
Előre is köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
válasz
bozsikjanos #1 üzenetére
jó lenne tudni, hogy milyen modem. Én is próbáltam belõni, bár nem USB, de winmodemet, az eredmény: Keményre fagyott :) Ennyit a winmodemekrõl :) Pontosan melyik gyártó, milyen típusa?
-
Latyakos
aktív tag
válasz
bozsikjanos #1 üzenetére
Meglehet hogy baromságot mondok, de én kb másfél éve probálkoztam ezzel, és mindenhonnan azt a visszajelzést kaptam hogy usb-s modem linux alatt még nem igazán elérhető, azaz nem lehet rá feltenni.
Probálkoztam én is vele de nem skerült, persze lehet hogy azota változott a helyzet, de akkoriban én még igy tudtam. -
bozsikjanos
csendes tag
Lenne nekem egy olyan gondom, hogy nem tudom linux alatt beállítani az USB-s modemet. Ha valaki tud valami ötletett azt szívesen fogadom. A linux terén még kezdő vagyok.Használt linux: Red Hat Fedora Core 2 és UHU- linux.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ford topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Házimozi haladó szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged